Satori vasaras nometne. Foto: Ģirts Raģelis
 
Aktualitātes
15.06.2017

Dzejnieki, prozaiķi un publicisti aicināti pieteikties "Satori" radošajai vasaras nometnei Aizputē

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" izsludina pieteikšanos ikgadējai "Satori" autoru radošajai vasaras nometnei, kas četras dienas, no 10. līdz 13. augustam, notiks mākslinieku rezidenču centrā "Serde" Aizputē. Šogad nometnē būs iespējama dalība dzejas, prozas vai publicistikas virzienā, uz ko aicināti pieteikties gan "Satori.lv" jau rakstošie autori, gan jaunie autori no Aizputes un Kurzemes reģiona.

Šajā vasarā, no 10. līdz 13. augustam, Aizputē, mākslinieku rezidenču centrā "Serde" norisināsies jau piektā "Satori" autoru radošā vasaras nometne. Tās dalībniekiem būs iespēja darboties vienā no trim virzieniem: dzejas meistarklasi vadīs dzejnieks Kārlis Vērdiņš, prozas meistarklasi – rakstniece Inga Žolude, bet publicistikas meistarklasi – interneta žurnāla "Satori.lv" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins. Visiem nometnes dalībniekiem būs iespēja noklausīties arī žurnālistes un redaktores Ritas Rudušas lekciju par stāsta skaidrību un piedalīties dzejnieces Agneses Krivades vadītajā eksperimentālās rakstības/kustības/intuīcijas darbnīcā. Tāpat arī notiks ilustrācijas meistarklase kopā ar mākslinieci Rūtu Briedi un LMA Grafikas nodaļas studentiem.

Nometnes dalībnieki tiks mudināti savus radošos darbus veidot, reflektējot par kopīgu tēmu recepte, ar to domājot receptes šī vārda plašākajā nozīme – ēdienu vai zāļu receptes, panākumu receptes un dzīves receptes, valsts nākotnes receptes un receptes kā mākslas darba radīšanas tehnoloģiju pierakstu.

Savu dalību radošajai nometnei aicināti pieteikt gan "Satori" autori, gan arī jaunie autori no Kurzemes reģiona, kuriem ir iespēja nodrošināt sev naktsmājas Aizputē vai tās tuvumā. Pieteikumus nometnei līdz 30. jūnijam jāsūta uz [email protected], jānorāda viens virziens, kurā autors vēlas darboties (proza/dzeja/publicistika), kā arī jāpievieno neliela motivācijas vēstule, kurā izklāstīts, ar kādu mērķi vēlas piedalīties nometnē un ko plāno paveikt (uzrakstīt) tās laikā. Tiem, kas pirms tam nav publicējušies "Satori.lv", pie pieteikuma jāpievieno arī rakstu darbs izvēlētajā žanrā vai saite uz savu publikāciju. Dalībnieku atlasi veiks "Satori.lv" redakcija sadarbībā ar meistarklašu vadītājiem, un atlases rezultāti tiks paziņoti 10. jūlijā. Kopumā nometnē tiks uzņemti 20–30 autori.

Nometnes norisi finansiāli atbalsta Kurzemes plānošanas reģiona Kurzemes kultūras programma, tāpēc dalības maksa nometnē ir vien līdzmaksājums par kopīgi gatavotajām brokastīm un vakariņām.

Satori vasaras nometne. Foto - Ģirts Raģelis

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!