Aktualitātes
21.04.2021

Durvis atkal ver Latvijas Nacionālais mākslas muzejs

Komentē
0

No 21. aprīļa eksperimentālā režīmā durvis atkal vēris Latvijas Nacionālais mākslas muzejs. 

Jau ziņots, ka Kultūras ministrija rosinājusi īstenot pilotprojektus pakāpeniskai kultūrvietu atvēršanai, un kā pirmais darbu atsāk Latvijas Nacionālais mākslas muzejs. Pašlaik gan apmeklētājiem apskatāma tikai izstāde "Nepieradinātās dvēseles. Simbolisms Baltijas valstu mākslā" muzeja lielajā zālē, bet pastāvīgā ekspozīcija un pārējās izstādes šobrīd interesentiem slēgtas.

Kā uzskata Kultūras ministrija, Latvijas Nacionālā mākslas muzejam varētu sekot pilotprojekti arī teātra, mūzikas, filmu un skatuves mākslas nozarēs. Pārējo muzeju atvēršana plānota aprīļa beigās, kad 14 dienu kumulatīvais rādītājs uz 100’000 iedzīvotājiem varētu nepārsniegt 320.

Muzeju var apmeklēt individuāli apmeklētāji vai vienas mājsaimniecības locekļi, un pirms tam Reģistrēties iespējams tiešsaistē vai zvanot: +371 67324 461 (no plkst. 9.00 līdz 18.45).

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!