Aktualitātes
17.06.2021

"Drusku izglābt pasauli" 6: Vai klimata protesti ir bezjēdzīgi?

Komentē
5

Piedāvājam raidījuma "Drusku izglābt pasauli ar Edgaru Fresh" 6. epizodi, kurā Edgars tiekas ar aktīviem jauniešiem, lai noskaidrotu – kas viņus mudina iesaistīties protestos?

Lai arī protestu kultūra nav jauna parādība, tieši pēdējo gadu laikā aktīvisti atkal pastiprināti nonāk plašsaziņas mediju redzeslokā. Redzamākie no tiem ir atraktīvi un pārliecināti jaunieši, kuri tic, ka ar stingru pārliecību un izlēmīgu rīcību ir iespējams mainīt pasauli. Kas ir jauniešu protesti – naiva ideālisma izpausme vai instruments reālu pārmaiņu veicināšanai?

Šajā "Drusku izglābt pasauli" epizodē Edgars Fresh uzzina, ko par šo tematu domā Natālija Knipše, Latvijas jauniešu delegāte ANO, Ekoskolu programmas vadītājs Daniels Trukšāns un klimata aktīviste Gita Evelīna Reinfelde.

Piedalies video izaicinājumā un laimē velosipēdu! Uzfilmē 15 līdz 90 sekundes garu video, kurā pastāsti par lielajām vai mazajām lietām, ko dari vides labā, dalies ar to savu sociālo tīklu platformu kontos un izmanto tēmturus #druskuizglābtpasauli un #druskuizglābt, lai iegūtu iespēju vinnēt vienu no trim "Bottecchia" pilsētas divriteņiem!

Video sērijas veido biedrība "Ascendum" ar Latvijas vides aizsardzības fonda un apdrošināšanas sabiedrības ERGO finansiālu atbalstu.

Vadītājs – Edgars Fresh, režisore, scenāriste – Alise Zariņa, operatori – Aleksandrs Okonovs, Jānis Kešāns, operatora asistenti – Kārlis Zemītis, Francis Lācis, skaņu operators – Pēteris Pāss, montāža – Dita Virga, skaņu režija – Pēteris Pāss, animācijas – Jurijs Tatarkins, producents – Una Cekule.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
5

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!