Aktualitātes
10.06.2021

"Drusku izglābt pasauli" 5: Cik zaļa ir Rīga un kā to padarīt zaļāku?

Komentē
0

Publicēta raidījuma "Drusku izglābt pasauli ar Edgaru Fresh" 5. epizode, kas pēta, cik zaļa ir Rīga un kā to padarīt zaļāku.

Liela daļa cilvēku piekrīt, ka koki pilsētā ir nepieciešami – tie sniedz ēnu karstās dienās, attīra gaisu un padara pilsētvidi estētiski baudāmāku. Neraugoties uz to, pilsētu apzaļumošana bieži vien tiek uzskatīta par ne pārāk svarīgu, savukārt aktīvisti, kas iestājas par šo jautājumu – par pārmērīgi skaļiem un paniku ceļošiem. Vai Rīga ir pietiekami zaļa un kā ikviens no mums var uzlabot situāciju?

Šajā "Drusku izglābt pasauli" epizodē Edgars Fresh tikās ar "Augnīca" līdzdibinātāju Elīnu Loginu un ilggadēju "Pilsēta cilvēkiem" aktīvistu, vidusskolnieku Dmitriju Borjajevu.

Piedalies video izaicinājumā un laimē velosipēdu! Uzfilmē 15 līdz 90 sekundes garu video, kurā pastāsti par lielajām vai mazajām lietām, ko dari vides labā, dalies ar to savu sociālo tīklu platformu kontos un izmanto tēmturus #druskuizglābtpasauli un #druskuizglābt, lai iegūtu iespēju vinnēt vienu no trim "Bottecchia" pilsētas divriteņiem!

Video sērijas veido biedrība "Ascendum" ar Latvijas vides aizsardzības fonda un apdrošināšanas sabiedrības ERGO finansiālu atbalstu.

Vadītājs – Edgars Fresh, viesi – Dmitrijs Borjajevs, Elīna Logina, režisore, scenāriste – Alise Zariņa, operatori – Aleksandrs Okonovs, Jānis Kešāns, operatora asistenti – Kārlis Zemītis, Francis Lācis, skaņu operators – Pēteris Pāss, montāža – Dita Virga, skaņu režija – Pēteris Pāss, animācijas – Jurijs Tatarkins, producents – Una Cekule.

Pateicība - Annai Džeinai Zariņai, Ričardam Stibem, Elīnai Loginai, Helēnai Bergai, Artūram Pudānam, Albertam Rozem, Ditai Saulītei, Elīzai Paulai Dombrovskai, Zanei Grantij, Oskaram Bārdziņam, Marei Beltai, Annai Elizabetei Ķēniņai.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!