Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Ai, ai Sveces kungs, kāpēc, kāpēc jūs atkal mani sāpiniet, burtiski ievainojiet ar savu demagoģiju.
Tagad -21.gs. to māca jau zīdaiņiem - tu esi tas, ko tu ēd. Nu piedodiet - kungs, nu kāda brīvība, kāda drošība mīlestība, ja cilvēka prāta darbību diktē vēders - konkrētāk - kuņģis - vai kā vāciski smuki skan- darm sharm.
Par zarnu šarmu. Papildināts izdevums
Darm mit charme
DŽŪLIJA ENDERSA
14.09.2020 09:39
Pētniece: zīdaiņi Latvijā neuzņem gana dzelzs – tas var radīt kognitīvos traucējumus -UTT. UTJPR
Kad izlasīju grāmatu Par zarnu šarmu,draugam pasūtīju un viņš man uzdāvināja tādu kakāšanas ķeblīti, bet pirmajā reizē ar to sanāca sūdi vārda tiešā un vārda pārnestā nozīmē. Bet nu labi, lai paliek.
Lūk, tagad pret ziedojumiem daru visu , ko vien varu. Pieskatu arī bērnus. Nav tā, ka jaunās pieredzes dēļ man zudusi mīlestība pret bērniem, bet tāda daudz domīgāka esmu gan kļuvusi. Piemēram, vecāki ir atstājuši ēdienu 5 gadīgs un 1 gadīgs bērns. Cepumi bērniem - eko vai bio - īsti neatceros, bet tādi cepumi, kurus es arī pie savas kafijas piekodu. Vienā brīdī lasu produkta sastāvu -Debess Visu Svētā - palmu eļļa un cukurs un vēlreiz augu eļļa - nu ja kopš dzimšanas sāk ēst palmu eļļu - sakiet, kas notiks ar šāda cilvēka asinsvadiem un attiecīgi prātu 18 gadu vecumā?
Protams, nevaru apgalvot , ka vainīgs cukurs un palmu eļļa, bet ja jaunākais man visu laiku rāva aiz matiem un knieba, kur vien varēja, tad vecākais ar grāmatu sita man pa galvu, bet kad cēlos augšā , lai izvairītos no sitieniem, tad skrēja pie kaķa un rāva to aiz astes. Kaķis tik brēca , bet nemuka. Dīvaini , ļoti dīvaini. Pavisam noteikti, ka tos bērnus ietekmēja arī tas, ka pusdienām slavenie bērnu cīsiņi un marinēti dārzeņi - vasaras laikā. Apžēlojieties....
Nē - ko jūs Sveces kungs, MASLOVA patiesībai ir miljonkārtīgs pārsvars pār jūsējo.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
ai ai pati neprecīzi rakstu - runa tomēr vairāk kā tikai par kuņgi vai zarnām - laikam precīzāk būs - gremošanas sistēma
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!