Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Būtībā jūtos izaicināta rakstīt šo komentāru.

Mani šausmina un baida atkal - tas, ka mums ir autore, kas gari un plaši raksta par marginalizētām lietām - kā jūtas minoritātes šeit un pasaulē, bet mums nav autoru, kas raksta kā jūtas majoritāte uzzinot , ka 22 % Latvijas iedzīvotāju iztiek, bet varbūt neiztiek un mirst, no 64 eur mēnesī, ka valsts un pašvaldības " digitalizējas" un kļūst nepieejamas un nekontrolējamas.

Mani uztrauc , milzonīgais rakstītāju pūlis, tiesībsargs un politiķi un amatpersonas un amatnieki vispār bez ievērības atstājuši faktu, ka saeima arī digitalizējas un ka esot kremļa ietekmes vistiešākajā tuvumā - mēs sabiedrība nespēsim vairs pat tik maz, cik iepriekš kontrolēt saeimas darbu.

Mani uztrauc, ka kopš 1940.gada 17.06. okupācijas mēs kā sabiedrība esam tikpat gļēvi labticīgi varai un to apkapojošajai inteliģencei.

Lidmašīnās vienmēr māca - vispirms masku uzliec sev, vispirms pārliecinies, ka pats esi drošībā, pirms meties glābt citus.

Nez kāpēc tā

Patricija
pirms 3 gadiem
Ieraudzījusi, ka pie raksta ir viens komentārs, skaidri zināju, kurš ir komentējis, un galvenais - ko būs teicis.
Nez kāpēc tā.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Jā, bet tu neuzrakstīji vai tu nodokļus valstij esi samaksājusi.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Jā, bet tu neuzrakstīji vai tu nodokļus valstij esi samaksājusi.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!