Aktualitātes
26.03.2020

"Dramaturģijas pamatu īso kursu" varēs apgūt attālināti

Komentē
0

2. aprīlī notiks pavasara "Dramaturģijas pamatu īsā kursa" ievada nodarbība, kurā pirmo reizi būs iespējams piedalīties attālināti.

"Kurss paredzēts ikvienam, neatkarīgi no jebkādām iepriekšējām zināšanām un pieredzes. Aicināti ne tikai potenciālie topošie lugu un scenāriju autori, bet arī tie, kas vēlas paraudzīties uz teātra un kino norisēm kvalificētāk. Līdzās teorētisko zināšanu apguvei kursa dalībniekiem ir iespēja atraisīt savas radošās spējas," raksta kursa rīkotāji.

Kursa radošās rakstīšanas nodarbības vadīs jaunie, bet jau atzītie dramaturgi Justīne Kļava un Klāvs Knuts Sukurs. Pārrunas par lugu tekstiem un filmām Laura Gundara pārziņā.

Nepieciešamie mācību materiāli tiks izsūtīti uz klausītājiem tuvākajiem pakomātiem. Vairāk informācijas darbnīcu interneta vietnē. Jautājumi un pieteikšanās e-pastā: [email protected]

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!