Foto no Matīsa Gricmaņa ieraksta feisbukā
 
Aktualitātes
29.10.2019

Dramaturgam Matīsam Gricmanim nozog "Ulisu" un "Dubliniešus"

Komentē
0

Naktī no pirmdienas uz otrdienu aplaupīts dramaturgs Matīss Gricmanis – viņa stāvvietā novietotajai mašīnai izsists aizmugurējais logs un nozagts tur atstātais koferis. Cita starpā koferī atradušies arī Džeimsa Džoisa romāns "Uliss" un stāstu krājums "Dublinieši" ar dramaturga piezīmēm topošajai izrādei Jaunajā Rīgas teātrī, vēsta Gricmaņa ieraksts feisbukā.

"Zagļi ir īpaši literatūras cienītāji, jo nozagtās grāmatas bija Džeimsa Džoisa "Uliss" un "Dublinieši" kopā ar maniem pierakstiem – abas grāmatas izmantoju, lai kopā ar Pēteri Krilovu veidotu materiālu JRT izrādei "Dublinieši Miera ielā", un tās man vēl joprojām vajadzīgas darbam. Koferis, starp citu, pieder Varim Piņķim," raksta dramaturgs.

"Dublinieši Miera ielā" plānota kā JRT šīs sezonas pēdējā izrāde, un tās pamatā ir Džoisa stāstu krājums "Dublinieši".

Līdz ar abām grāmatām un pierakstu kladēm koferī atradies arī "Lego" traktors, kas pirkts kā dzimšanas dienas dāvana dramaturga dēlam, kā arī aifona un makbuka lādētāji. Kā norāda Gricmanis, viņš būs pateicīgs par jebkādu informāciju saistībā ar pazudušajām mantām.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!