Agnese Krivade 1
pirms 6 gadiem
ļoti labi, paldies, varbūt Hanova kungs gribētu dibināt vispārējas iecietības kreisu politisko partiju; man un ļoti daudziem ko pazīstu jau sen nav par ko balsot.

Kisus Bite
pirms 6 gadiem
Pretstats pulcēšanās brīvībai ir piespiedu kopābūšana. Daba ir paraugs, no kā mācīties. Katra suga, lai turpinātos, diskriminē attiecībā uz vājajiem tās pārstāvjiem. Dzīvošanu blakus, varbūt pieļauj, bet nodot savus vājos gēnus tiem ir liegts. Kādi ir pierādījumi, ka cilvēkam ir citādāk?
Arī cilvēkā ir dinamika, kas vēlas iegūt sev labāko iespējamo sugas turpinājumam. Kas tur peļams, ka sugas turpināšanai tiek diskriminēts viss, kas neiemieso ilgtspējīga cilvēka pazīmes - gudrs, spēcīgs un varošs?
Kapēc ir jāsarežģī dzīve, cenšoties nediskriminēt svešo?

kuģis
pirms 6 gadiem
Caur viņu runa globālais kapitāls.

Marī
pirms 6 gadiem
Ai, kā šitiem vīriņiem patīk radīt upurus un pēc tam tos un pašiem sevi žēlot un aptekāt. Nevis partiju, bet upuru apjūsmotāju biedrību te varētu dibināt.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!