Aktualitātes
29.07.2021

"Dirty Deal teatro" sezonu sāks ar brīvdabas izrādi "Ēdenes dārzs"

Komentē
0

11. augustā pirmizrādi režisores Paulas Pļavnieces un dramaturģes Lindas Rudenes brīvdabas izrāde "Ēdenes dārzs" ar aktieriem Antu Aizupi, Ivaru Krastu, Jāni Kroni un Matīsu Budovski. 

""Ēdenes dārzs" ir stāsts par trīs kolorītiem kungiem, kas ilgstoši mitinās pašvaldībai piederošā teritorijā. Katrs no viņiem šeit atradis to, pēc kā ilgojas, ko tādu, kas nošņurkušā zemes gabalā liek saskatīt personīgo paradīzi. Tomēr viss mainās, kad ierasti gauso kungu sadzīvi satricina negaidīta vizīte un "diena parastā" arvien vairāk sāk šķist kā "diena pastarā". Vai kungi būs spējīgi glābt savu paradīzes zemi? Un vai mēs esam gatavi mainīt paradumus, lai glābtu savu paradīzi no bojāejas?" vaicā izrādes veidotāji.

Izrāde tapusi sadarbībā ar biedrību "Zaļā brīvība" un reflektē par vides un klimata izmaiņu problēmām, kas mūs sagaida nākotnē, un notiek jau tagad. Lai vairāk iedziļinātos šajā tēmā, DDT un "Zaļā brīvība" pēc izrādēm piedāvās skatītājiem piedalīties sarunā, kuru vadīs kultūras žurnāliste un sabiedriskā darbiniece Eva Johansone.

Ierodoties uz izrādi, skatītājiem būs jāuzrāda ieejas biļete, personu apliecinošs dokuments, kā arī derīgs Covid-19 sertifikāts (kas saņemts pēc vakcinācijas vai pārslimojot vīrusu).

Izrāde pulksten 19:00 LU Botāniskajā dārzā (Kandavas iela 2) būs skatāma 11. un 12. augustā, kā arī 3. un 6. septembrī.

Vairāk informācijas par "Ēdenes dārzu" un izrādes radošo komandu iespējams atrast "Dirty Deal teatro" mājaslapā, savukārt biļetes var iegādāties Biļešu paradīzē.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!