Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
04.04.2022

"Dirty Deal Teatro" festivālā būs skatāma jaunākā igauņu dramaturģija

Komentē
0

Minifestivālā "Igauņu un latviešu drāma", ko sadarbībā ar Igaunijas skatuves mākslu centru "Vaba Lava" rīko "Dirty Deal Teatro", jaunie latviešu režisori īpašos lasījumos iestudēs jaunāko igauņu dramaturģiju.

Igauņu lugu lasījumi, kurus latviski iestudējuši režisori Sabīne Ozoliņa un Henrija Arājs, notiks 30 aprīlī. Skatītāji varēs dzirdēt Ivara Pellu lugu “Nepabeigtā pagātne” – stāstu par diviem cilvēkiem, kas satiekas bloku mājas dzīvoklī –, kā arī Marta Āsa lugu “Divtulība” – asprātīgu un radošu skatījumu uz ģimenes saitēm. Pēc lasījumiem noritēs saruna dramaturga Jāņa Baloža vadībā.

Tāpat festivālā būs skatāma Valtera Sīļa izrāde "Man bija brālēns", kas balstīta dramaturģes Rasas Bugavičutes-Pēces attiecībās ar savu brālēnu, Kauņas mafijas gangsteri, kā arī Elmāra Seņkova izrāde "Divas garāžas" par jauniem igauņu un latviešu vīriešiem, kuri kļūst par pieaugušajiem laikā, kad viņu valstis atgūst neatkarību.

Vairāk informācijas un biļetes "Dirty Deal Teatro" mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!