Aktualitātes
22.03.2021

"Dirty Deal Teatro" ar igauņu kolēģiem piedāvās bezmaksas tiešsaistes izrādi

Komentē
0

"Dirty Deal Teatro" (DDT) kopā ar igauņu teātri "Kanuti Gidi Saal" Teātra dienā piedāvās bezmaksas tiešsaistes izrādi "Māksla", kas 27. martā pulksten 19 tiks translēta DDT mājaslapā.

Kā raksta iestudējuma veidotāji, Riharda Vāgnera formulētais "Gesamtkunstwerk" jeb "Totālā mākslas darba" jēdziens paredz visu mākslu apvienošanu vienā grandiozā darbā. Sadarbojoties ar igauņu mākslinieku Henriju Hitu, latviešu mākslinieki Kārlis Krūmiņš, Ieva Kauliņa un Alise Danovska veido izrādi ar šādu mērķi, mēģinot sakausēt vienā veselumā visus Latvijas teātrus par godu starptautiskajai Teātra dienai.

Idejas autors Henrijs Hits (Henri Hütt) stāsta: "Šis projekts simbolizē nesasniedzamo mākslu. Kā mākslinieki mēs darījām visu, lai pietuvotos savam utopiskajam sapnim. Domāju par kopīgo un atšķirīgo Latvijas teātros, to, cik vērtīgs tas ir. Ceru, ka pēc šī piedzīvojuma katrs teātris novērtēs soli, kas veikts tuvāk stiprākām saitēm."

Ar DDT un "Kanuti Gidi Saal" producēto projektu teātris vēlas sveikt skatītājus svētkos, bez maksas nodrošinot izrādes tiešraidi 27. marta vakarā pulksten 19 "Dirty Deal Teatro" atjaunotajā mājaslapā. Izrāde būs skatāma tikai vienu reizi mājaslapas sadaļā "Teātra diena".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!