Aktualitātes
18.03.2020

"Dirty Deal Teatro" aicinās piedalīties izrādēs, neizejot no mājas

Komentē
0

Ar saukli "Kultūru karantīnā neieliksi!" krīzei pretī stājies arī "Dirty Deal Teatro", kas turpmāk ik nedēļu piedāvās tiešsaistē skatīties teātra dramaturgu veidotas "izrādes-instrukcijas".

Katru nedēļu kāds no "Dirty Deal Teatro" dramaturgiem piedāvās savu "Izrādi-instrukciju", kuras pamatā būs norādījumi, lai izrādi varētu piedzīvot, atrodoties mājās vai citā atbildīgā un drošā vietā un veidā.

Katra izrāde-instrukcija sastāvēs no dramaturga individuāli piemeklētiem vai radītiem literāriem, vizuāliem, audiāliem un cita veida materiāliem, kas būs pieejami un lejupielādējami digitāli. Izrāžu cikls norisināsies līdz brīdim, kad teātris atkal varēs atsākt darbību klātienē.

Pirmā "Izrāde-instrukcija" pie skatītājiem nonāks trešdien, 18.martā, 19.00. To, atrodoties paškarantīnā, sarakstījis teātra dramaturgs Jānis Balodis. Izrādes būs skatāmas teātra "Facebook" kontā.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!