Aktualitātes
25.02.2021

Debijas albumu izdod grupa "DZ"

Komentē
0

Šā gada 25. februārī grupa "DZ" izdevusi savu debijas albumu ar tādu pašu nosaukumu – "DZ".

Kā informē mūziķi, "DZ" ir grupa no Rīgas, kurā apvienojušies Staņislavs Kuļikovs, Aleksandrs Aleksandrovs, Kārlis Heimrāts, Adrians Grīns, Katrīne Sabīne Kalniņa, kā arī pie albuma tapšanas pieaicināts Juris Simanovičs, Miķelis Dzenuška, Filips Derums u.c. Mūziķi ir zināmi saistībā ar līdzšinējo darbību grupās "Nē", "Martas asinis", "Nikto", "Chomsky Chess Club" un citās grupās un projektos.

Albumā iekļautas deviņas kompozīcijas un, lai arī dažu kompozīciju skices tapušas jau agrāk, viss albuma rakstīšanas process sākās 2020. gada pavasarī un beidzās 2021. gada sākumā. Tas tapis vairākās lokācijās – gan studijā, gan mēģinājumu telpā un pašu mūziķu mājās.

Albumu ierakstījis un miksējis Staņislavs Kuļikovs un Ģirts Laumanis ("Hodila Records"). Vizuālā noformējuma autore ir Santa Leimane.

Mūziķi parūpējušies arī par limitētā skaitā pieejamiem netradicionāla formāta "fiziskā" albuma eksemplāriem – minidiskiem.

"Šajā mūzikā raksturīgās atmosfērīgās un eksperimentālās instrumentu un ritma līnijas ļauj klausītājam katram individuāli interpretēt un pieredzēt tās skanējumu ar katru klausīšanās reizi," raksta paši mūziķi.

Albumu digitālā formātā var noklausīties "Bandcamp" un drīzumā arī citās straumēšanas vietnēs.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!