Aktualitātes
21.05.2021

Darbu atsāk Kaņepes kultūras centrs

Komentē
0

No 21. maija apmeklētājus terasē atkal gaida Kaņepes kultūras centrs. Vienlaikus līdz 28. maijam turpinās ziedojumu kampaņa KKC rekonstrukcijai.

Kā sola KKC, jau no piektdienas strādās āra bārs, būs uzkodas no "Austras", kā arī apmeklētājiem būs iespēja nogaršot īpaši KKC brūvētu Valmiermuižas alu. "Šī būs LIELA piektdiena!" savā feisbuka kontā raksta KKC. Bāra darba laiks būs katru dienu no 13:00–21:00.

Foto no terases iekārtošanas darbiem.

Jau vēstījām, ka Kaņepes kultūras centrs uzsācis ziedošanas kampaņu ar mērķi iegūt līdzekļus ēkas Skolas ielā 15 rekonstrukcijai. Kampaņas ietvaros šobrīd savākti vairāk nekā 35 000 eiro no uzstādītā mērķa – 150 000 eiro. Kā norāda KKC, ja šis kampaņas mērķis netiks sasniegts vai netiks atrasta iespēja savākt atlikušo summu, centru var nākties slēgt. Vairāk informācijas par kampaņu meklē KKC mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!