Aktualitātes
30.10.2020

Darbību beigs mūzikas ierakstu veikals "Upe" Vecrīgā

Komentē
0

Pēc Ziemassvētkiem tiks slēgts pazīstamais mūzikas veikals "Upe" Vecrīgā, Vaļņu ielā, tā feisbukā paziņojis veikala vadītājs, mūziķis Ainārs Mielavs.

Kā teikts ierakstā, no 30. novembra visas plates, CD, DVD un Blue Ray ieraksti tiks tirgoti par puscenu, bet pēc Ziemassvētkiem veikals savu darbību beigs. Kā noprotams, šāds lēmums pieņemts sakarā ar fizisko mūzikas ierakstu piekāpšanos tiešsaistē klausāmajai mūzikai un no tā izrietošo apgrozījuma kritumu. "Piemēram, Igaunijā visi fiziskie ierakstu veikali tika aizklapēti jau pirms 2 gadiem..." ierakstā norāda Mielavs.

Veikals "Upe" ilgus gadus atrodas Vecrīgā, Vaļņu ielā pretim "Galerijai Centrs", un apvieno mūzikas ierakstu veikalu un kafejnīcu. Veikalā iespējams iegādāties visu mūzikas žanru ierakstus un, kā norāda īpašnieki, tajā atrodams plašākais no Latvijā pieejamajiem mūzikas ierakstu sortimentiem.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!