mr roland johnson62
pirms 2 gadiem
Rolands Džonsons
ROLANDS DŽONSONS FINANSIJS

Vai jums ir nepieciešams īsts aizdevums, lai nokārtotu savus rēķinus un uzsāktu biznesu? sazinieties ar mums tagad, norādot savu informāciju, lai saņemtu labu aizdevumu ar zemu likmi 3% gadā, nosūtiet mums e-pastu: Vai jums ir nepieciešamas personīgās finanses? Biznesa naudas finanses? Finanses bez ķīlas Ātras un vienkāršas finanses? Ātrs pieteikšanās process? Finanses. Sniegtie pakalpojumi ietver: *Parādu konsolidācijas finanses *Uzņēmējdarbības finansēšanas pakalpojumi *Personīgo finanšu pakalpojumi Palīdzība Lūdzu, rakstiet, ja interesē mūsu procentu likme. E-pasts: [email protected]

Patiala legitimate
pirms 2 gadiem
Do you need a fast loan to solve your financial needs, we offer loan ranging from €3,000.00 to
€100,000,000.00 Max, we are reliable, efficient, fast and dynamic, with 100% guaranteed We also give Loans in (Euros, Pounds and Dollars).) The interest rate that applies to all loans is (2%) contact us on For immediate response to your application, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 [email protected] Mr Jeffery.

Juris
pirms 2 gadiem
Šoreiz izdzīvos nevis spēcīgākie (pamēģini paspēkoties ar vīrusu!), bet gudrākie. Un protams, arī veiksminieki (kam paveiksies neko nesaķert neatkarīgi no tā, vai vakcinējies, vai nē).

random test
pirms 2 gadiem
To, ka delta ir principā parasta saaukstēšanās, varam ļoti labi redzēt pēc tā, ka kopš maija beigām krasi audzis inficēto skaits Lielbritānijā, un tajā pašā laikā - hospitalizāciju un nāvju skaits ir palicis praktiski vai iepriekšējā līmenī, pieaugums ir absolūti margināls. Pēc kādiem datiem vadās visi žurnālisti, kas apgalvo tieši pretējo un atkal dzen sabiedrību panikā, tas gan ir liela mistērija.

Uni Credit
pirms 2 gadiem
Sveiki visiem

Katram aizdevuma darījumam Unicredit piedāvā BEZMAKSAS AIZDEVUMU. No jums nav nepieciešams avanss vai izmaksas. Lai saņemtu aizdevumu, jums nepieciešama tikai derīga personas apliecība.

KONTAKTINFORMĀCIJA

E-POS: [email protected]

TELEFONS: +17815611941

Aizdevums pēc jūsu interesēm

Čigalivari .
pirms 2 gadiem
Man prieks, kung Zander, ka tomēr cilvēki jūt to plaisu, ko šis vīrusa eposs ir radījis. Es pat nebrīnos, ka Indija arī vēlas ierobežot savu interneta piekļuves apjomu, kas, protams, ir jau skarbi, ļoti neētiski un necilvēcīgi, kopš internets ir kļuvis par mūsu ikdienas sastāvdaļu, bet, ja cilvēku kopa nevēlas sastrādāties, lai nevienam nebūtu ja elka

Čigalivari .
pirms 2 gadiem
Jāvelk šīs medicīniskās maskas, kas mums visiem padara dzīvi neērtu, tas šāda gadījumā tur ir viela pārdomām par to vai brīvs internets mums nāk par labu vai ļaunu. Un šis vīruss mums ir kaut ko nedaudz parādījis no tā.

streips
pirms 2 gadiem
Tā sanāk, ka tieši šodien es iešu pakaļ otrai potes devai. Voluntāri, brīvprātīgi un ar entuziasmu, un teikšu kā ir -- es pēc tam ar vislielāko sajūsmu pieņemšu ikkatru privilēģiju, kāda man kā pilnībā vakcinētai personai pienākas, un tos, kuri tāda vai cita (izņemot, ja runa ir par medicīniskām indikācijām) automātiski neracionāla iemesla ir nolēmuši pagaidīt vai vēl papētīt vai vēl padomāt vai arī vakcīnu vienkārši nepieņemt nosūtīt trīs mājas tālāk tādā "pats vainīgs" nozīmē. Bet autors arī uzdzen drusku bailes -- ja nu tiešām tā sasodītā maska būs jānēsā puslīdz mūžīgi? Pašreizējā karstumā, tajā maskā ir grūti elpot. Un tāpēc drusku atšķiribā no Māra, es gan gribu teikt visiem pēc kārtas -- uz poti, uz poti, uz poti!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
a man jau ir i abas potes, i zaļais sertifikāts - bet - es to darīju tāpēc, ka šī valdība tikai muldēja un muldeja, bet pat ārstniecības iestādēs, kurās man diemžēl bija jāuzturas pārāk bieži netika ievēroti !!!! drošības pasākumi. Un tā kā onkoloģijas centrā pagājušajā vasarā nomira mana māsīca, bet man arī tur bija "jāviesojas", tad nolēmu vakcinēties.

Kamēr - ja būtu bezdarbniece, kura kūko dzīvoklī - es nevakcinētos. Nu elle un indija - paverojiet, kas notiek? Nu kaut vai ārlietu ministrijas sondore un vk krapāne - VALSTS!!! varas pārstāves netic ne vella tam, ko dara vai nedara valsts

Nu kāpēc , lai es ticētu? Kam ticēt - nu nezinu, nu nezinu.
Jautāju - ģā - viņa neteica ne jā, ne nē, katram pašam esot jāuzņemas atbildība , Nu? ! Normāli?

Nu un tad šī nenormālākā divkosība - redz ja bērni un skolotāji nevakcinēšoties - būšot rudenī lokdaunas, bet , ka pusmēnesi te pa Rīgu uzdzīvos praidisti no ārzemēm dāvānās atvedot visādus vīrusu paveidus - par to klusums - nu kā lai tic tādai valstij, tādiem žurnālistiem , tādiem virusologiem ?!!! Nu skaidrs, ka klusēs - visi labi - superlabi aizmaksāti klusēs, bet nabagiem uzsūtīs poličus un tie arī būs spiesti klusēt

Nu es piketēt arī neiešu , jo lasu, ka indijas vīrusss tāpat ieliek kapā arī divreiz potētos - un man ar visām vakcīnām cilvēkiem tāpat jāiet ar līkumu
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!