Sleja
21.02.2022
6

Jānis Kalniņš
pirms 2 gadiem
Kāds neestētisks haoss - Code Unknown! Vai tad tiešām nevarētu ieviest kārtību, kur visi vienā rindiņā strādā kopējam mērķim! Nedalot savējos un svešiniekos - draudzīgi kā skudras skudrupūznī?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Skatos zdf terra- x - par kokiem. Tur rāda un stāsta,ka 1945.g. kad krievi iekaroja Berlīni- viņi cirta kokus Berlīnē kā traki. Cirta un izveda! Ko darīja citi - civilizētie uzvarētāji - amerikāņi?! Jā , no ASV ar lidmašīnām veda uz Berlīni koku stādus un sastādīja lielāko pilsētmežu padaulē,kurš nodrošina dzīvību un veselību!!! šodienas berlīniešiem.

Kā ir šodienas Rīgā?! Kā rīkojas satoristu- sorosistu koalīcija - kā krievu vai kā amerikāņu uzvarētāji?

Nu - iespringstiet un atbildiet.

Un ir tik absurdi,ka mūs baida ar putinu tie,kuri paši rīkojas kā putinisti.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Ja par afgāņu uzņemšanu - pilnībā saprotu visus, kuri atteica.
Bet izbrīna, ka Rīgā, kur ir vairāk ir tukšu dzivokļu un māju, kā apdzīvotu, kur valstij taču naudas vienmēr bijis vairāk priekš bēgļiem, nekā priekš pašu cilvēkiem, ir tāda problēma -atrast dzīvokli vienai ģimenei.

Šorīt, palasīju puaro.lv - tur pilns ar konkrētiem uzvārdiem , kuri tikumiski, likumiski mums nozaguši miljonus- nu lūdziet, lai tie padalās ar afgāņiem.
Kaut gan, pašiem afgāņiem būs labāk, ja viņi uzreiz brauks prom no šejienes.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Protams, lai nebūtu jāspriež par dabas piesārņojumu Latvijā, Liene uzņem apgriezienus un raksta par pasauli. Bet palūk, kas notiek tepat pie mums. Kā A/PAR varisti turpina pietaisīt Latvijas dabu.
Visi meži , krūmi, nomales ir pilni ar atkritumiem. Drausmīgi, bet tas drausmīgākais ir tas,ka arī mēs ar draugu sava vecā jaunā dārza atkritumus - šīferi un dažas drazas arī raksim turpat uzrezi aiz dārza. Jo - nr.1 - lai dabūtu drošticamu informāciju, kur īsti nodot vecu šīferi, esam aplauzušies, cilvēki dalās pieredzē,ka tas ir murgs un otra lieta, pat ja nodod 5 apdrupušas plāksnes izmaksas ir kā par kravu, tās kravas tur dalās. Jebkurā gadījumā - mēs sapratām, ka lai godīgi to izdarītu - var sanākt vecais joks - gribēji kā labāk, iznāca kā vienmēr .
Kad rāda Vides faktus, es katru reizi gribu uzrakstīt - nu uztaisīt raidījumu par atkritumiem - salīdziniet, cik maksā igauņi, cik leiši. Salīdzinājumā ar vidējām algām . Cik maksā par bioatkritumiem , cik sadzīves un cik rūpnieciskajiem atkritumiem.
Pie manas mājas būvgružus turpina izbērt negodīgi investori - dzīvokļu un māju remontētāji. Rakstījām RD - mums atbildēja, ka jātaisa nojume, bet izrādās, ka nojumi nevar taisīt būvnoteikumu dēļ un tā - mēs nabagi maksājam, lai investoriem nebūtu jāmaksā, jo RD tik elementāru lietu nevar atrisināt. Savukārt, draugs dzīvo jaunā projekta mājā. Viņiem ir slēgta nojume, kur atrodas konteineri, bet ko dara kaimiņmāju iedzivotāji? Atkritumus izmet sab.transporta pieturā vai noliek pie nojumes durvīm.

Žurnālā IR ir raksts, ka pretēji solītajam Rīgas iedzīvotāji cik tur reizes pārmaksā par bioatkritumiem.
Jo RD, ministrijai VARAM jāsteidz dzīrot, jādomā, kā notērēt piešķirtos miljonus un pie kājas, ka tālāk par Rīgas un Latvijas iztirgošanu netiek

Žanna Kafele
pirms 2 gadiem
Man var pārmest visu ko - neprātu un apmātību un nekaunību un visus - ismus pēc kārtas, bet man nevar pārmest intereses trūkumu. Tāpēc es aizgāju uz LNB un paņēmu - tiesa gan - galīgi nospeķotu, bet paņēmu izdevumu Aiz kauna. Nodezinficēju - atstāju apžūšanai un lasu.
Milzīgs paldies par šo rakstu!

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Liene kāpēc neviens no Satori kolektīva neuzņem tos bēgļus pie sevis?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!