Aktualitātes
27.12.2018

Četras idejas kulturālai Jaunā gada sagaidīšanai

Komentē
0

Piedāvājam četras idejas 2019. gada sagaidīšanai gan plaša vēriena svinētājiem, gan mājās palicējiem.

1. Iesildīties vecā gada pavadīšanai un jaunā sagaidīšanai iesakām "Cafe Film Noir", kur vecgada vakarā divos seansos būs skatāms viens no pagājušā gada pašmāju kino lielākajiem pārsteigumiem – Oskara Rupenheita stilīgā kriminālkomēdija "Kriminālās ekselences fonds".

2. Savukārt pusnakti sagaidīt vari "Tallinas pagalmā", kur līdz pat rītam skanēs dažādi dīdžejseti un turpat pagalmā varēs noskatīties svētku salūtu.

3. Ja katrs Jaunais gads atgādina par laika neapturamo plūdumu, festivāls "Piena svētki" aicina neizsamist un cildināt jaunību, uz vienu nakti pārvēršoties par Katrīnu Denēvu vai Dorianu Greju svinībās "Fountain of Youth" K.K. fon Stricka villā. "Apstādināsim laiku, lai iemiesotos kolektīvā fantāzijā un veldzētu savas neremdināmās slāpes no mūžīgās jaunības avota, un svinētu skaistumu, un jaunekļus un jaunavas, un pārgrieztu atgriezenisko nabas saiti ar tagadni. Mēs nealkstam nemirstību, dodiet mums mūžīgo jaunību!" raksta organizatori.

4. Ja 31. decembra vakarā prāts tomēr nenesas uz svinēšanu, vienmēr vari ieritināties zem segas ar kādu no jaunākajām grāmatām (dažas idejas lasāmvielai atradīsi šeit) vai arī noskatīties kādu no "Netflix" jaunākajām filmām, piemēram, populārās daudzsēriju antiutopijas "Black Mirror" Ziemassvētku interaktīvo speciālizlaidumu "Bandersnatch", kura skatītāji var paši izvēlēties galvenā varoņa likteni, vai meksikāņu režisora Alfonso Kuarona melnbalto drāmu "Roma", kas ieguva "Zelta lauvu" šīgada Venēcijas kinofestivālā un tiek uzskatīta par ticamāko pretendenti uz "Oskaru" kategorijā "Labākā ārzemju filma".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!