aijaaija
pirms 6 gadiem
visi tie, kuri pukst par to, kāpēc kaut ko publicē, kad mans-bērns-arī-tā-var - uzrakstiet kaut ko paši un aizsūtiet redakcijai. kur ir problēma - pa galvu iesitīs? rakstu arī izlasīju līdz galam, man tīri labi patika, tāds viegls viedoklis - why not? portāls ir žurnāls, kur ir gan akadēmiska tipa analītiski materiāli uz 15 lpp. ar bibliogrāfiskām atsaucēm, gan tādas btw slejas. problēma rodas tad, kad sleja ir uz 15 lpp. un viedoklis tiek izstiepts, jo autors ir iemīlējies savā balsī, bet šajā konkrētajā slejā neredzu nekādu problēmu.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Nevaru visu laiku domāt, jo man pa vidu arī jāstrādā, bet te bija tā,ka aptrūkās,ko teikt. Esmu domājusi,ka man vajadzētu jums pārsūtīt savas audžumeitas skolas sacerējumus. Godavārds, šādās reizēs - vērtīgāki. Viņa arī ir dabūjusi vairākus apbalvojumus eseju konkursos. Tā kā tā nav tikai mana tukša lielīšanās.
Labi, ir jau gan cits,ko lasīt,gan citur ko rakstīt. Kā saka - pasaule tomēr ir bezgalīga savās iespējās,lai es ar pieri dauzītos pret atvērtām durvīm.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Bet es tik un tā tā domāju un ticiet man - neesmu es tāda vienīgā.
Un nebija tas pareizi,ka to izdzēsāt. Galīgi, nē.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Labi, es komentēju, bet jūs lieciet iekšā autorrakstu vidusskolas sacerējumu līmenī. Es lasu Satori,lai es izglītotos, pilnveidotos, bet tas nemūžam nenotiks, ja tā turpināsiet.
Otra lieta, ja es palikšu viena vienīgā - ar tādu viedokli,vai tāpēc tas ir jāizdzēš? Vai man noteikti ir jādomā un jāraksta,kā visi citi? Ja nu reiz man rakstīt tomēr gribās, un ik pa reizei arī padomāt.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Piedodiet, kurš te mani sauca par banālu komentētāju?! Ko var piedot vērsim,nevar piedot Jupiteram.
Apžēlojieties, satori!

iesala
pirms 6 gadiem
Kaut vai tikai pēdējās rindkopas dēļ - bija vērts šo izlasīt!

Ilmārs Šlāpins
pirms 6 gadiem
Spīdola, jūsu komentārā nebija nekas pateikts par jūsu viedokli. Varbūt sākumā padomājiet un tad rakstiet? Nevis tikai ik pa reizei?

Ilmārs Šlāpins
pirms 6 gadiem
Spīdola, goda vārds, mēs nesaprotam, ko jūs domājat un kāpēc rakstāt. Jūs lūdzāt apžēloties, mēs arī izdzēsām. Aiz žēlastības.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!