Aktualitātes
17.11.2021

"Brīvībā" atklās Pētera Vīksnas izstādi "The Skin"

Komentē
0

No 19. novembrim līdz 5. decembrim mākslas notikumu telpā "Brīvība" būs skatāma Pētera Vīksnas fotogrāfiju izstāde "The Skin".

Ekspozīcijā būs redzami darbi no urbānu ainavu sērijas, ko veido vairāki tūkstoši attēlu, kas vairāku gadu gaitā uzņemti 19 valstīs; drīzumā gaidāma arī šai sērijai veltīta fotogrāmata.

"Spīdoši tīras, putekļainas un aizkustinoši pleķainas: ielas, ietves un fasādes gluži kā āda reizē sargā un uzrāda visu, kas notiek pilsētas iekšās. Pētera Vīksnas prasme atrast rakursu, precīzu kā skalpelis, to izgaismo šķērsgriezumā – katrā ainavā un fotogrāfijā atklājot vairākus redzējuma slāņus," par sēriju raksta Henriks Eliass Zēgners.

Katrīnas Neiburgas kūrētā mākslas notikumu telpa "Brīvība" atrodas Brīvības ielā 40, izstādes darba laiks: 15:00–20:00 no trešdienas līdz sestdienai. Apmeklētājiem jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!