aujau
pirms 6 gadiem
mja, tā cīņa (vai ceļš) nav viegla + vēl viens bagātīgi uzrakstīts raksts par šo pašu grāmatu, Wonder Woman un ar to saistīto cilvēku dzīvi ir arī vecajā, labajā 'Ņujorkerī' - Last amazon http://www.newyorker.com/magazine/2014/09/22/last-amazon

Malējais
pirms 6 gadiem
Kas tur Paula skapī tik uzstājīgi grab, m?

MarVika
pirms 6 gadiem
Vai brāļus Bankovskus pasaulē būtu laidusi " bērnu dzemdējamā mašīna"?

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Jā, kuprainajā kalnā tiešām nav laika - pie visa, arī vīngliemeži jālasa! A ko, normāls bizness.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Kuprainajā kalnā vienkārši citas prioritāras problēmas. Tūlīt vairs vispār cilvēku nebūs, attiecīgi atkritīs vispār orientācijas jautājums. Un Jānis, kurš vēl palicis, varbūt tā nodzēries, ka ne vairs hetero, ne homo, orientācija - ļerga.

akmens
pirms 6 gadiem
No brāļiem Bankovskiem ir kaulaināks Pauls,
Jo viņam pat intīma vietā ir kauls!

malva
pirms 6 gadiem
``Labs jautājums``, MarVik.
Un mūslaiku ``rakstnieku`` burbuļrunas par orientāciju sportu ir tikpat garlaicīgas un apnicīgas kā padomjlaiku klusēšana par ierientāciju sportu un vīriešu ar lakatiņiem galvā joki. Bet lētums, tā sacīt jāsaka, ``i v Afrike`` ir lētums. Bet visnožēlojamākais lētums - ja visās mākslās tēmu apmākslošanā obligāti jāiesaista (jāpiesauc, jāuzbildē, jāuzraksta, jāpieglezno) vai nu Latvija, vai Lāčplēsis, vai bāleliņi, vai pastalas vai pat Lielvārdes josta. Viss šis stāsts - tipa: lasīsim taču beidzot tos ņujorkerus un būsim smalki!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!