Ieva Lejasmeijere
pirms 6 gadiem
Jā, jā, viņš ir foršs lektors, izcils kulinārs, superīgs estēts un vispār melomāns!
Sirsnīgi pievienojos apsveikumiem

Spīdola
pirms 6 gadiem
ckzs, savu indes zobiņu šoreiz varēji pietaupīt,jo Rubeņa grāmatas, manas skolas bibliotēkai es iegādājos, kad nebija ne vikipēdijas, ne citas lasāmvielas, pat padideloģijas izkropļotās, bija ļoti maz pieejamas.
Bet mācīties un iemācīt vajadzēja!
Sēž tik un visus kritizē!

Spīdola
pirms 6 gadiem
Apsveikumi profesoram.
Man viņš uzdāvināja divas savas grāmatas,kad biju jauna vēstures skolotāja. Es lūdzu,lai viņš kaut ko ieraksta, viņš tā kā negribēja, bet es uzstāju un viņš ierakstīja. Apmēram tā - ( autoru neatceros) visur kur vien paraugies guļ aplēpts prieks. Pirmajā brīdī biju neapmierināta, jo biju gaidījusi kaut ko grieķiski grandiozāku - sarežģītāku utt. , bet jo biežāk pārlasīju, jo vairāk man tas teiciens iepatikās. Un grāmatas bija labas,jo autors pats bija izmantojis arhīvus un varēju droši ieteikt lasīt saviem skolēniem un tagad bērnam.

Kaija Lielā
pirms 6 gadiem
Daudz baltu dieniņu profesoram! Viņa lekcijas kultūras vēsturē LMA - neaizmirstami saistošas, kā personība- silts, erudīts un trausls, īpaši pēc LU zampas spaiņa.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!