Gunta Klivere
pirms 6 gadiem
Reāli šķebīgi. Nokostas ķermeņa daļas, Jēzus Marija... Bet re, arī tādam frīkam atrodas savi fani.
Man tā ideja, ka izcilība vienā jomā attaisno totālas cūcības citās jomās, ir likusies stipri apšaubāma. Nu, kā visi tie "dzīves mākslinieki", par kuriem pie kapa saka, ka viņi "sadedzināja sevi". Augstprātība un nežēlība pret citiem, manuprāt, var pārsvīrot arī daudz dižākas lietas par veiksmīgu ierēdņa karjeru.

Kristaps Grīva
pirms 6 gadiem
katastrofāli līka atsauce uz budismu.

Jānis Torgāns
pirms 6 gadiem
Drusku no citas operas: (gleznas) Dēmons (patiesībā vairāku Dēmonu) autors ir Mihails Vrubels (Vrubeļ , no poļu Wróbel )...

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"es nešaubos, no budisma viedokļa viņš bija Atmodies" - par to gan atļaušos šaubīties! Maigi izsakoties. :)
Par raksta noslēguma daļu, pirmā reakcija bija "nesaprotu sievietes". Bet tad sāku domāt (lai arī protams, neesmu nekāds speciālists jautājumā "ar ko kurš guļ"... starp citu, ļoooti nepatiktu ja visi preses izdevumi "nodzeltētu"), vai tikai daži labi vīrieši arī nepārguļ ar dažādām populārām skandālistēm tikai tāpēc ka tās populāras. Līdzīgi kā tā franču radikālā feministe ar Kānu. Aizmirsīsim Kāna sagādātās "baudas virsotnes" - ja viņš būtu seksīgs traktorists, piemēram, "slavens" vien vietējā bārā, tad tā radikālā feministe viņu vienkārši nebūtu izvēlējusies. Un domāju, ķermeņa daļas nokošanu viņa tad uztvertu pavisam savādāk! Quod licet Iovi, non licet bovi. Tātad, no šāda skatu punkta atļaušos kritizēt cienījamās autores apgalvojumu: "DSK bija sasniedzis tik augstu pakāpi savās nepastarpinātajās attiecībās ar ķermeni un tā baudu, tik milzīgu brīvību no jebkādas prāta kontroles," - šis pamatots uz viņa mīļākās liecībām, un neapšaubu ka viņa arī izjutusi aprakstīto baudu, bet bauda bija tik liela tieši tāpēc ka Kāns viens no slavenākajiem cilvēkiem pasaulē, nevis nezināms traktorists. Par traktoristu tad gluži vienkārši teiktu: "Vecais muļķa āzis, ko viņš iedomājies, par ko viņš sevi uzskata!" - pēdējais izsauciens, šķiet, visprecīzāk raksturo atšķirīgo pieeju analoģiskām darbībām. Jā, un domāju cienījamajai autorei, tad ne prātā nenāktu uzskatīt ka traktorists "atmodies".
Seksuālās baudas izjūtu nosaka apziņa. Precīzāk - visu nosaka apziņa. Un sekojoši, Kāns šķiet seksuāls tāpēc ka "slavens, maita". Un popularitāte cilvēku sugai ir kā kvēlspuldze mušu sugai.

Ieva Stūre
pirms 6 gadiem
Paldies! Beidzot kāds svaigs skats visā šajā jezgā! Īpaši patika par to salmu jumtu un māju ar visàm mèbelèm. 
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!