Ulī filmā "Tas ir tikai pasaules gals".
 
In Memoriam
19.01.2022

Bojā gājis franču aktieris Gaspārs Ulī

Komentē
0

Pēc slēpošanas laikā gūtas galvas traumas 37 gadu vecumā miris franču kinoaktieris Gaspārs Ulī (Gaspard Ulliel, 1984–2022), vēsta mediji.

Nāvējošo traumu aktieris guva 18. janvārī, slēpojot kalnos Savojas reģionā. Pēc negadījuma Ulī nonāca slimnīcā Grenoblē, taču ārstiem viņa dzīvību glābt vairs neizdevās.

Gaspārs Ulī bija viens no zināmākajiem savas paaudzes franču aktieriem un piecas reizes nominēts prestižajai Francijas kino godalgai – "Cēzara" balvai, kā arī divas reizes to ieguvis – 2005. gadā kā daudzsološākais jaunais aktieris un 2016. gadā kā labākais aktieris par lomu Ksavjē Dolana filmā "Tas ir tikai pasaules gals" (2016), kur Ulī atveidoja nāvējoši slimu rakstnieku, kurš pēdējo reizi apciemo savu ģimeni.

Starp aktiera zināmākajām lomām ir arī jaunais Hanibals Lekters filmā "Hannibal Rising" (2007) un modes leģenda Īvs Senlorāns biogrāfiskajā filmā "Saint Laurent" (2014). Aktiera pēdējais kinodarbs ir loma "Marvel" jaunajā seriālā "Moon Knight", kas nonāks uz ekrāniem drīzumā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!