Aktualitātes
24.05.2023

Vasarā atkal darbosies bārs Kaņepes Kultūras centra pagalmā

Komentē
14

Kaņepes Kultūras centrs uzsācis sadarbību ar kolektīvu "Rūsa" no Cēsīm, un jau no jūnija Skolas ielā 15 atkal būs atvērta vasaras terase un bārs.

"Rūsa ir skaists, ilgstošs un ekonomiski demokrātisks process, kas atspoguļo pieredzētos piedzīvojumus. Un "Rūsa" ir arī bārs Cēsīs, kura komandai pietrūkst Rīgas. Kad draugi no KKC piedāvāja pārizveidot āra bāru leģendārajā Skolas-Lāčplēša namā, likās, nu ja, liktenis dara savas likteņa lietas. Esam jau reiz kopā rūsējuši dažādos piedzīvojumos un zinām, ka vērtības, gaume un virzības vektors mums ir viens. Turpināsim KKC aizsākto tā, lai rūsē," stāsta kolektīva "Rūsa" pārstāvji.

KKC dārzs atkal būs atvērts apmeklētājiem no 1. jūnija plkst. 16.00.

Jau ziņots, ka Kaņepes Kultūras centrs izbeidza bāra darbību 2022. gada oktobrī un pēc ēkas renovācijas pabeigšanas darbosies kultūras un pilsoniskas sabiedrības interešu pārstāvniecības laukumos. 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
14

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!