Īve
pirms 6 gadiem
Ļoti patīk. Sevišķi pirmie divi. Lai Jums daudz spēka, Jana!

Kristaps Vecgrāvis
pirms 6 gadiem
Ja bez atskaņām var izteikties spilgtāk un jēgpilnāk, tad tie ir kruķi, kas jāatmet. Īsti nesapratu tavu humoru (?), ka būtu jāanalizē ritms - tev šī šķiet eksperimentāla modernistu dzeja?

Kristaps Vecgrāvis
pirms 6 gadiem
Skaistas, svētītas gaismas caurstarotas skumjas. Un, paldies dievam, ka atšķaidīts, ne tīrs vērmeļu vīns. Paldies, Jana ;)

Ritele
pirms 6 gadiem
ļoti patīk, emocionāli

reno
pirms 6 gadiem
Bet es lasot pat nepamanīju, ka nav atskaņu...

no-one
pirms 6 gadiem
Janas pasaulē atskaņas neeksistē. Gribēju sākt analizēt dzejoļos izmantoto ritmu, bet nu. Laikam esmu par vecu šīm lietām.

no-one
pirms 6 gadiem
Kristap, tad man Tev jājautā, ko īsti nozīmē izteikties spilgtāk un jēgpilnāk? Protams, noteikti ir tādi gadījumi, kā tevis pieminētie, kad kaut kādas prasību pēc atškaņām un citām lietām ievērošana traucē dzejoļa domas izteikšanai, bet, manuprāt, ja cilvēks pietiekami piestrādā pie sava literārā veikuma, cenšoties to padarīt izcili skaistu, tad eventuāli arī ar tādu vienkāršu lietu kā atskaņām u.c. nevajadzētu būt problēmām, vai ne.

Jap, par ritmu tas bija humors, jo īsti ko tamlīdzīgu tur nespēju saskatīt. Nezinu, varbūt pietiekami neiedziļinājos.

 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!