Ar bērniem
17.05.2013

Bērnu BIKIBUKS

Komentē
0
Aprīlī Latvijas Mākslas akadēmijā bija skatāma izstāde "Konkurss ZELTA ĀBELE. Atjaunotās Latvijas grāmatu māksla 20 gados" – skaistākās grāmatas laikposmā no 1993. līdz 2013. gadam.
 
Izstādes laikā notika dažādas radošās darbnīcas bērniem, arī izdevniecības "Liels un mazs" BIKIBUKA darbnīca, kuru vadīja mākslinieces Rūta Briede un Ūna Laukmane: 6. aprīlī 3 stundās 30 mazi mākslinieki radīja 30 bikibukus un kļuva par savu bilžu grāmatiņu izdevējiem!
 
Kopā ar māksliniecēm lasot un pārrunājot dzejoļus, bērni centās sadalīt tekstu tā, lai ar vienu dzejoli pietiktu veselai bilžu grāmatai, noskaidroja, kas ir skice un kāpēc tā nepieciešama, mācījās saplānot grāmatiņu pa lappusēm. Zīmēšanā un gatavo lappušu sastiprināšanā palīdzēja arī vecāki – un katras ģimenes mājas bibibliotēkai pievienojās pašu radīts bikibuks.
 
Bērnu veidotos bikibukus vari aplūkot šeit, bet izdevniecības "Liels un mazs" "BIKIBUKA" sērijas jaunākās grāmatiņas aicinām novērtēt 18. maijā plkst. 13:00 pie Rīgas pilsētas Dzemdību nama – Miera ielas vasarsvētkos.
 

 

Autors: Madara Matrēvica

 

 

Autors: Georgs Emburs

 

 

Autors: Valters Strautmanis

 

 

Autors: Ņina Eigus

Liels un mazs

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!