Mariss Jansons, diriģējot Berlīnes filharmonijas orķestri
 
Aktualitātes
16.03.2020

Berlīnes filharmonija piedāvā par brīvu klausīties koncertus tiešsaistē

Komentē
0

"Covid-19" draudu dēļ līdz 19. aprīlim slēgta arī Berlīnes filharmonija, tāpēc 30 dienas tiešsaistes digitālajā koncertzālē bez maksas būs pieejams filharmonijas koncertarhīvs.

Filharmonijas digitālajā koncertzālē atrodami 600 orķestra koncertieraksti, kas tapuši 10 gadu garumā. Starp tiem ir arī 12 ieraksti pērn mūžībā aizgājušā latviešu diriģenta Marisa Jansona vadībā un 15 uzstāšanās kopā ar Andri Nelsonu. Tāpat tiešsaistē skatāmas dokumentālās filmas par orķestra vēsturi, tā diriģentu un dalībnieku portretraidījumi, kā arī orķestra īstenotās izglītības programmas materiāli.

Lai piekļūtu digitālajai koncertzālei, vispirms nepieciešams reģistrēties un pēc tam izmantot kodu BERLINPHIL, kas ļaus 30 dienas koncertarhīvam piekļūt bez maksas. Bezmaksas abonementu iespējams iegūt līdz 31. martam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!