Aktualitātes
03.12.2021

Beigusies Madaras Dišleres daudzsēriju filmas "Ārčijs un Nellija" uzņemšana

Komentē
0

Noslēgusies filmēšana režisores Madaras Dišleres īsmetrāžas daudzsēriju filmai "Ārčijs un Nellija jeb Kā uzlabot dzīves kvalitāti un nodzīvot līdz 100 gadiem"; pirmo sēriju pirmizrāde sagaidāma šāgada 27. decembrī Latvijas Televīzijā.

Filma stāsta par diviem kaimiņiem – enerģisko veselīga dzīvesveida piekritēju Ārčiju (70) un skumjā rezignācijā ieslīgušo Nelliju (65), kuru attiecībās netrūkst ne dramatisku, ne komisku pavērsienu. Tomēr abi iedvesmo viens otru atrast rimtajā ikdienā jaunus izaicinājumus un turpināt gūt prieku no dzīves.

Filmas galvenie aktieri ir Regīna Razuma un igaunis Tonu Oja.

Filmas galvenie aktieri ir Regīna Razuma un Tonu Oja, režisore un idejas autore – Madara Dišlere, radošajā komandā arī scenārija un dialogu līdzautors Edgars Šubrovskis, animators Aigars Gercāns, operators Gatis Grīnbergs, komponists Edgars Mākens, skaņu režisors Ernests Ansons un montāžas režisors Armands Začs.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!