Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
12.07.2019

Bārā "Nemiers" turpinās vakari ar ieeju tikai sievietēm

Komentē
0

11. jūlijā no plkst. 21.00 pilsētas bārā "Nemiers" notiks jau otrais "Femme Femme" vakars, kur ieeja paredzēta tikai sievietēm.

Kā stāsta viena no pasākuma rīkotājām, apvienības "Aristīds" pārstāve Ance Pudāne, nepieciešamība pēc vietas savas "safe space" (drošās vietas) mūsdienās ir tikai loģiska. "Mūs turpina iedvesmot sieviešu stendapi, sieviešu mākslinieču un mūziķu pasākumi, taču jūtu nepieciešamību arī pēc vienkārša "girls only" vakara bārā, kur pulcēties, socializēties un stiprināt vienai otru, lai, iespējams, rastos jaunas idejas, spēki vai vienkārši jauni kontakti," norāda Ance.

Pirmais "Femme Femme" pasākums notika 13. jūnijā, un arī šoreiz vakara apmeklētājas aicinātas nepiespiestā gaisotnē iepazīties, sarunāties, baudīt dzērienus un mūziku, par ko rūpēsies DJ Ieva Rune. Gaidītas arī trans-sievietes, drag un nebinārās personas.

Ieeja bārā – bezmaksas. "Nemiers" atrodas Aristīda Briāna ielā 9A. Vairāk informācijas pasākuma feisbuka lapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!