Clara Smith
pirms 1 gada
Contact Dr Ozigidon if you have been trying to conceive, I never thought I'd be writing this message but after 5 years of infertility and nearly lost my marriage due to not being able to have a child after suffering from PCOS and my TUBES ARE TIED, and severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming a parent. A friend of mine recommended Dr Ozigidon to me and persuaded me to contact him, I finally contacted him and he made a spiritual breakthrough to get me pregnant with his powerful spell, within 2 weeks I was pregnant (naturally!!!) and my tube was untied as instructed by this powerful sorcerer. Now! I gave birth to healthy twins in February. I am writing this testimony for those women who are facing the same challenges or even more, depressed with no light at the end of the tunnel. Give Dr Ozigidon a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. His email address ([email protected]) . Call or Whats-App him +2349054750112. I wish you all happiness in your marriages.

robert sarah
pirms 1 gada
Labas ziņas!!! Sveiki visiem. Mani sauc Arabella, un es ceru, ka visiem bija laba diena. Esmu par to ļoti apmierināts, tāpēc es vēlos, lai visi zinātu, ko pravietis ([email protected]) izdarīja manis un manas ģimenes labā. Man bija laimīga un klusa laulība ar diviem bērniem, kas vecāki par 5 gadiem. Mans vīrs bija pārāk burvīgs un gādīgs. Bet viss kļuva skābs, kad mans vīrs sāka to nolikt malā un atgriezties mājās vēlu vakarā. Es nekad nezināju, ka viņam ir romāns ar citu sievieti, viņš pārstāja pievērst uzmanību man un bērniem. Bija patiesi postoši un sirdi plosoši redzēt, kā mīlestība attālinās no mūsu ģimenes. Es sūdzējos savai draudzenei, kura iepazīstināja mani ar pravieša risinājumu, kas viņai palīdzēja, kaut kad es par to šaubījos, bet, tā kā biju izmisusi, sazinājos ar viņu, izstāstīju visu, teicu, ka viņš palīdzēs glābt manu laulību un atgriezīs manu vīru man 48 stundu laikā. Es to izdarīju un nodrošināju to, ko viņš lūdza, un viss!!!!!! Mans vīrs kādu nakti atnāca mājās raudādams, atvainodamies. Tas bija kā brīnums, it kā agrāk tas būtu burvīgs. Esmu tik laimīga, ka viņš palīdzēja glābt manu laulību, pateicoties pravieša risinājumam.

Necieš, kad ir risinājums. Jūs varat sazināties ar viņu, izmantojot: ([email protected])

.Viņš var arī palīdzēt ar sekojošo:


(1) JA VĒLATIES, LAI JŪSU BIJUŠĀ draudzene / DRAUGS ATGRIEZTIES PIE JUMS

(2) Ja vēlaties, lai jūsu laulātais ATGRIEZTIES

(3) JA VĒLATIES TIKT PAaugstināts AMATĀ

(4) Ja vēlaties, lai jūsu vīrietis vai sieviete mīlētu tikai jūs

(5) JA VĒLATIES BĒRNU (sterilu/sterilu)

(6) JA VĒLATIES BŪT BAGĀTS

(7) Ja vēlaties, lai vīrs/sieva būtu tavs uz visiem laikiem

(8) Laulības aizkavēšanās

(9) JA VĒLATIES UZVARĒT TIESAS LIETU

(10) Laulības saistības

(11) JA NESPĒJAT apaugļot SIEVIETI (sterilu)

(12) izārstēt visu veidu slimības

(13) pilnīga HIV/AIDS izārstēšana
Un vēl...

Sazinieties ar viņu tūlīt: ([email protected]).
vari viņam arī rakstīt ar šo whatsapp numuru..+2348073001706.

Mareks Niklass
pirms 1 gada
Varu atzīties, ka atpazinu arī savu pieredzi dažos aspektos, bet taisnības labad tomēr jāpiebilst dažas lietas:
1. Kladītes LU neesmu redzējis jau kādus 10 gadus. Tagad ir PowerPoint (cita veida problēmas), vismaz kaut kāds minimums e-studiju vietnēs ir atrodams. Sekmīgam vērtējumam ar šo minimumu pietiek. Kursa kolēģi vai kolēģes nav jātraucē.
2. Doktorantūra, vismaz LU SZF vairs nav tusiņš. Reizi nedēļā kaut kādi semināri notiek. Reizi semestrī ir arī kaut kas jāparāda reālā taustāmā formā. Ja vēl ir kaut kāds ESF atbalsts vai projekts, tad ir arī nopietni jāstrādā. Šo iemeslu dēļ ir arī atbirums.
3. Par ārvalstu vieslektoru piesaisti. Nav nemaz tik viegli un tā neviens īpaši neraujas uz LU. Pagājušajā semestrī dažiem profesoriem piedāvāju nolasīt ZOOM lekcijas. 4 lekcijas vienā dienā par 400 EUR bruto. Rietumu "zvaigznēm" (ar labu Hirša indeksu) šāds atalgojums ir par zemu. LU gan tā ir fantastika. LU SZF gadā parādās 2-3 vieslektori (pa mācību kursam, ne atsevišķas lekcijas), bet ne jau atalgojuma dēļ. Kāds kaut ko ir sarunājis, pierunājis, tīrais entuazisms.

Imants Vingolds
pirms 1 gada
Nesen runāju par šīm lietām ar kādu citu Kārli. arī zinātņu doktoru. Sanāk, ka viņi ir mani piepulcējuši tiem, kuri lai neatpaliktu no Pasaules tendencēm un sasniegumiem uzskata, ka mums angļu valdai LATVIJĀ, ir jādod ZAĻAIS ceļš. Lālasa lekcijas angliski un jaaicina augstas raudzes vieslektori. Protams skolā, kā kādreiz krievu valodu no 2 kases. Vai krievu valoda pelnījusi aizmirstību, to rādīs nākamie 20 gadi, patreiz šī mākslīgi veidotā valoda piedzīvos norietu, jo runāt krieviski atkal būs slikts tonis, vispirms jau pašā Krievijā. Cik tā būs liela to redzēsim pēc pāris gadiem. Tautu cietums mēdz sabrukt mirklī, to piedzīvojām 1991 gadā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!