Ekrānšāviņš no video
 
Aktualitātes
24.02.2020

"Baložu pilni pagalmi" publicē video dziesmai "Laika ziņa"

Komentē
0

Grupa "Baložu pilni pagalmi" sadarbībā ar režisoru Jāni Ābeli radījuši videoklipu dziesmai "Laika ziņa", kur skatāmi gan interviju fragmenti, gan vēsturiski kadri no grupas darbības.

Idejas autors un režisors Jānis Ābele stāsta: "Man "baloži" ir intīma grupa, viņi dzīvo domubiedru virtuves ballītēs un pārdomu vakaros. Un dzīvo jau ļoti ilgi. Par to arī šis klips jeb pseidodokumentālā filmiņa." Šogad gaidāms arī grupas nākamais albums.

Jānis Ābele ir latviešu kinorežisors. Bijis režisors un scenārists tādām filmām kā "Jelgava '94", "7 miljardi gadu pirms pasaules gala" (ar Māra Šverna un grupas "Baložu pilni pagalmi" mūziku), "Augstāk par zemi", veidojis video grupas "Stūrī zēvele" dziesmai "Ceha dispečeram" u.c.

Grupa "Baložu pilni pagalmi" tika dibināta 1994. gadā. Tas ir vairāku cilvēku radošais kolektīvs, kurā mūzikas un lielākās daļas tekstu autors ir Māris Šverns. Līdz šim izdoti 11 albumi.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!