Pati
pirms 6 gadiem
Lielisks raksts! Trāpīgi, īsti, patiesi. Par šo jautājumu esmu daudz domājusi un ir milzīgs prieks lasīt šādu viedokli, balstītu cilvēcībā, pieredzē, ticībā.

medai
pirms 6 gadiem
Paldies! "Loti jauks raksts. Tāds kur nekas vairs nav jāraksta klāt :)

Liene Linde
pirms 6 gadiem
gudri, redzīgi, saudzīgi un ar cieņu, bez agresīvas opozīcijas attīsta I.F. diskusijas pasviesto servi tālāk nākamajā līmenī. liels paldies.

Spīdola
pirms 6 gadiem
nevajag pārspīlēt, dzejniece Anna kārtējo reizi - gari izrunājās, bet Freimanis rakstīja tieši un konkrēti. Man patika daudz labāk. Skaidrs ir cilvēka viedoklis, bet te - ai - varbūt tā un varbūt, ka arī šitā. Nē, nu labi, jau, ka vispār ir.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Man bija interesanti izlasīt,lai kārtējo reizi es nospriestu,cik vien atšķirīgas var būt gan dzīves uztveres, gan dzīves pieredzes.
Es noteicēja pār bērnu biju tikai līdz tam brīdim,kamēr bērns pats sāka staigāt un runāt. Bet visādi citādi - katram laikam ir sava pieredze. Lūk, mēs mammai esam četri bērni. Augām vienādos apstākļos, bet cik dažādi esam iznākuši. Un to nākās daudzās ģimenēs novērot - vienādi mīlēti, loloti - bet izaug dažādi cilvēki. Un es esmu vienīgā kristiete ģimenē - joprojām.

jenuufa
pirms 6 gadiem
Žēl, ka "tautas vēsture" vērtību skalā tikai 8.vietā; un vienīgā tautasdziesma atzīta par nevērtīgu. Katram savs.Ir jau domas, ka savas tautas dzīvesziņa un Dieva izpratne būtu svarīgāka. Laikam mūsdienās konču dalīšana ir aktuālāka par Ai bērniņi, ai bērniņī, klausiet tēvu, māmuliņu.

akmens
pirms 6 gadiem
Starp citu, "spīdēt" internetā ir nepilnvērtības sajūtas izpausme (atgādinu, ka nepilnvērtības kompleks ir nepareiza definīcija).

dute
pirms 6 gadiem
paldies, Annuška, šis ir tāds raksts, kādi man vislabāk patīk - daudz šaubu, bet arī daudz cilvēcības un labas gribas.

Ieva An
pirms 6 gadiem
Liels paldies Annai par šo rakstu. Pretēji Ingmāra Freimaņa rakstam par līdzīgu tēmu, Annas raksts tiešām runā par problēmas būtību, un dara to objektīvi, inteliģenti un iejūtīgi. Prieks bija lasīt, un piekrītu arī secinājumiem :)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!