Aktualitātes
24.05.2019

"The Bad Tones" izdod pirmo singlu no drīzumā gaidāmā albuma

Komentē
0

Psihedēliskā roka grupa "The Bad Tones" izdod pirmo singlu "Over Me" no albuma "Is It Good Enough?", kas klajā nāks jūlija sākumā.

"Šī dziesma stāsta par nogurušu, vientuļu dvēseli, kas gaida nakts vilcienu mājup, un par dažādām domām, kas šajā brīdī uzplaiksnī. Tās vēsta par ilgām būt kopā ar savu mīļoto un sajust siltu apskāvienu, krītot svētlaimīgā miegā," paziņojumā presei raksta grupa.  Singla tapšanā piedalījies arī somu saksofonists Uko Heinonens (Ukko Heinonen).

"The Bad Tones" ir dabas un blūza iedvesmots psihedēliskā roka kvartets no Rīgas, kurā apvienojušies Edvards Broders (taustiņi, ģitāra, vokāls), Kalvis Sležis (bungas, atbalsta vokāls), Rūdolfs Ozols (ģitāra, taustiņi, vokāls) un Alberts Levics (bass, vokāls).

Visi grupas dalībnieki ir iesaistījušies Rīgas mūzikas scēnā jau no saviem agrīnajiem pusaudžu gadiem un spēlējuši dažādās grupās pirms "The Bad Tones" dibināšanas. Šajā ansamblī viņi noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas, spēlējot klasisko roku un blūzu ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru.

"The Bad Tones" ar sociālo mediju un mūzikas palīdzību akcentē kultūras patēriņa problēmas mūsdienu sabiedrībā un koncentrējas uz auditorijas iesaistīšanu mūzikas klausīšanās procesā, kā tas tika darīts skaņu ierakstu pirmsākumos. Kā uzsver grupas dalībnieki, šī vērtīgā klausīšanās pieredze viņus motivē un iedvesmo.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!