Aktualitātes
06.11.2018

Izziņoti "Austras balvai" nominētie albumi

Komentē
0

Otrdien, 6. novembrī, paziņoti nominanti "Austras balvai", kas ik gadu tiek piešķirta labākajam Latvijas mūzikas albumam.

Austras balva ir Latvijas ekvivalents britu "Mercury Prize", kanādiešu "Polaris Music Award" un citām līdzīgām mūzikas balvām, ar kurām tiek cildināti labākie attiecīgajā valstī izdotie albumi, neatkarīgi no to popularitātes, žanra vai citiem raksturlielumiem – svarīga ir tikai albumu kvalitāte.

Šogad balvai nominēti 10 ieraksti:

Arturs Skutelis un "Tvērumi" - "Nekad nekur"
"Domenique Dumont" - "Miniatures De Auto Rhythm"
Evija Vēbere - "Sirdsbūt"
Imants Daksis - "Ass"
"Instrumenti" - "Atkala"
"Polifauna" - "You Look Like A Lost Soul"
Grupa "Sigma" - "Mitoloģijas"
"Spāre" - "Masa"
"Tautumeitas" - "Tautumeitas"
"The Sound Poets" - "Trīs"

"Austras Balvas" ieguvēju paziņos 30. novembrī, un arī šogad gan balvas pasniegšanu, gan nominantu koncertus tiešraidē pārraidīs radio "Pieci".

Uz Austras balvu var pretendēt jebkurš no iepriekšējā gada 19. oktobra līdz šī gada 18. oktobrim izdots albums, kura ierakstā piedalījies kaut viens Latvijas mūziķis un kura garums ir vismaz 8 dziesmas vai 30 minūtes. Uz balvu automātiski pretendē visi ieraksti, kas var tai kvalificēties atbilstoši noteikumiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!