Pašreizējais teātra vadītājs Jānis Vimba.
 
Aktualitātes
23.02.2023

Arī uz Nacionālā teātra vadītāja amatu sludinās jaunu konkursu

Komentē
0

Kultūras ministrijas (KM) izveidotā vērtēšanas komisija lēmusi izsludināt konkursu uz Latvijas Nacionālā teātra vadītāja amatu, informēja KM Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

Viņa skaidroja, ka komisija ir izvērtējusi VSIA "Latvijas Nacionālais teātris" valdes locekļa Jāņa Vimbas līdzšinējā pilnvaru termiņā, kas ir pieci gadi, paveikto, atzinīgi novērtējot spēju nodrošināt stabilu finanšu situāciju teātrī visā Covid-19 ierobežošanai noteikto drošības pasākumu laikā, kā arī sakārtotos teātra iekšējos, saimnieciskos procesus.

Tomēr, pēc KM paustā, lai nodrošinātu atklātu, godīgu un profesionālu valdes locekļu izvēles procesu kultūras nozares kapitālsabiedrībās, tāpat kā Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra gadījumā, komisija lēmusi uz Nacionālā teātra valdes locekļa amatu izsludināt atklātu konkursu, kurā dalību pieteikt varēs arī pašreizējais kapitālsabiedrības valdes loceklis Vimba.

Aktieris un režisors Vimbu par Nacionālā teātra vadītāju kļuva 2018. gada 27. jūnijā, šajā amatā nomainot ilggadējo vadītāju Ojāru Rubeni.


Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!