Margret Brown
pirms 1 gada
Es neesmu pārsteigts, ka internetā atrodu dažādus rakstus par doktoru Ozigidonu, jo man nav sveša viņa varenā burvestība. Mana aizraušanās ar mīlestību un dzīvi ir atvedusi mani šeit, lai pastāstītu visiem, kā Dr Ozigidon atveda manu vīru, kurš bija prom uz 6 gadiem. Es biju apmulsusi un nomākta, kad mans vīrs, kuru es mīlu un loloju, vairs mani nemīlēja, bet izvēlējās bez iemesla pieķerties citai dāmai uz manu jūtu rēķina, padarot mani traku. Bet tā tagad ir visa vēsture, jo doktors Ozigidons ir pierādījis sevi cienīgs tikt saukts par patiesu un izvēlētu garīgās burvestības ārstu, jo viņš ir noslaucījis manas asaras, atvedot pie manis manu vīru. Vai jums ir nepieciešama bijušā atgriešanās vai esat saskārušies ar kādām problēmām un nepieciešama palīdzība, steidzami sazinieties ar Dr Ozigidon pa e-pastu: [email protected], kā arī viņa Whats-App +2349054750112

Kaspars Omuls
pirms 1 gada
Varu piekrist tik tālu, ka man arī nepatīk NA retorika. Tā vienkārši nevar likties pievilcīga nevienam. Tāpat, es neuzskatu, ka patriotisms nozīmē nicinājumu pret sveštautiešiem (jo tā ir ksenofobija).

BET.

Savas tiesības ir jāaizstāv, un nevajag arī jaukt lietas. Cilvēki, kas ir nokļuvuši šeit padomju okupācijas rezultātā, ir kolonisti (tas nav domāts kā noniecinājums, bet fakta konstatācija. Cilvēkus, kas ieceļo okupētā zemē, lai to pārņemtu un tur iesakņotos, sauc par kolonistiem). Mēs redzam, ka no Krievijas atbraukušos krievu valodas skolotājus arestē par kara noziegumiem. Tāpat, viennozīmīgi, ka tie, kas iebrauca Krimā 8 okupācijas gados, pēc ukraiņu uzvaras tiks izraidīti. Jo tie ir kolonisti.

Kad mēs atguvām neatkarību, mēs nebijām tik stipri, lai varētu izraidīt lielo kolonistu masu, kas pie mums bija iebraukusi padomju gados. Tā diemžēl ir objektīva realitāte, tāpat kā tas, ka viņi sirdī dzīvo kaut kur citur un citad (nezinu, vai Krievijā, vai PSRS, kur zāle bija zaļāka), nevis mūsdienu Latvijā. Tas arī nosaka to, ka viņu un mūsu attiecības nav tādas, kā ir, piemēram, Parīzē iebraukušam āfrikānim ar frančiem.

Tāpēc, lai gan es neuzskatu, ka vajadzētu likt vienlīdzības zīmi starp NA un "patriotisms", tomēr daudzas lietas, par ko NA ir iestājušies, tai skaitā latviešu valodas stiprināšana dažādās dzīves situācijās, ir pareiza.

Kaspars Omuls
pirms 1 gada
"Mēs redzam, ka no Krievijas atbraukušos krievu valodas skolotājus arestē par kara noziegumiem." pazuda vārdiņš "Ukrainas deokupētajās teritorijās"

Janis Muiznieks
pirms 1 gada
Raksta autore mēģina likt vienlīdzības zīmi starp patriotismu un idiotismu. Lēts triks. Es ieteiktu vairāk būt "none-binary" un apjēgt, ka patriotisms katram ir savs unikāls, nevis štancēts NA fabrikā.

Aija Bindju
pirms 1 gada
Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: [email protected]

Aija Bindju
pirms 1 gada
Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: [email protected]

Agnese .
pirms 1 gada
Simptomātiski, ka par patriotismu izsakās kundze, kura nepārtraukti pauž dažādus viedokļus, tikai ne par
krievu valodu Latvijā
Uzvaras pieminekļa nogāšanu
Aicinājumiem ziedot un palīdzēt Ukrainai


Toties stipri iestājas pret zemessardzi un milirāro dienestu, ironizē par ģimeni kā vērtību.

Iestājas par abortiem un olšūnu ziedošanu, nevis par valsts atbalstu ģimenēm ar bērniem.

Alise, kas ir tavas vērtības, ka tu vari mācīt patriotismu?

P.S. Paceļ rokas tie, kas noticēja, ka Alisei, miljonāra meitai, kas ceļo pa pasauli kopš deviņu gadu vecuma, mācījusies Franču liceja un studējusi Parīzē, ne jau par Erasmus stipendiju, kādreiz bijis kāds sakars ar Bolderāju.

Inga Inga
pirms 1 gada
Vispār daudz viedu vārdu. Es arī esmu patriote, bet nekad neesmu pirkusi krekliņu Latviete, man kaut kā neprasās, laikam tāpēc, ka neesmu tikai latviete, esmu arī mamma, profesionālis savā jomā, eiropiete utt utj. Un Nacionālā apvienība ar savu naidu pret gejiem (citādajiem) un vispārējo neuzticēšanos jebkam citādākam sāk izskatīties vienkārši atrauta no laika un realitātes.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!