Mākslinieks: Aldis Ozoliņš. Vāka foto: Ģirts Raģelis. Uz vāka: Harley Owners Group "Riga Chapter Latvia" biedrs
 
Aktualitātes
28.06.2017

Ar diskusiju par amerikāniskumu atvērs "Satori" vasaras avīzi Nr. 6

Komentē
0

Šodien, 28. jūnijā, plkst. 19:00 Mežaparkā, pop-up kultūrtelpā "Strops" ar publisku diskusiju par amerikāniskumu interneta žurnāla "Satori" redakcija kopā ar draugiem un lasītājiem atvērs "Satori" vasaras avīzes sesto numuru. Satori vasaras avīzi bez maksas varēs iegūt jau šovakar Mežaparkā, bet vēlāk – Rīgas kultūras vietās, kā arī citviet Latvijā un "Satori" redakcijā.

Jau sesto gadu pēc kārtas interneta žurnāls "Satori" izdos "Satori" vasaras avīzi, šogad izdevuma tēma ir amerikāniskums visdažādākajās tā izpausmēs. Par amerikāniskumu turpināsim diskutēt arī šovakar Mežaparkā, atverot avīzes jauno numuru. Diskusijā piedalīsies režisore Marta Martinsone, kas avīzei sagatavojusi rakstu par seriālu "Beverlihilsa 90210", dzejnieks E.F. Kuks, kurš īpaši avīzei atdzejojis reperu Jay Z un The Notorius B.I.G. tekstus, režisors Matīss Kaža, kura dokumentālās filmas "Vienu biļeti, lūdzu" galvenās varones Nikijas Kokrenas intervija lasāma avīzē, kā arī aktīviste Līna Kārkliņa, kas avīzē stāsta par to, kas ir pro bono. Diskusiju vadīs "Satori" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

"Satori" vasaras avīzē Nr. 6 lasāms arī Ivara Ījaba raksts par antiamerikāniskumu, Zanes Penezes raksts par protesta kustībām, Ievas Vieses-Vigulas raksts par Mikiju, Minniju un citiem smieklīgajiem dzīvniekiem, divas mūzikai veltītas publikācijas, kā arī divi Čārlza Bukovska dzejoļi un citas publikācijas. Avīzes mākslinieks: Aldis Ozoliņš.

"Satori" vasaras avīzi bez maksas varēs iegūt jau šovakar Mežaparkā, bet vēlāk – Rīgas kultūras vietās, kā arī citviet Latvijā un "Satori" redakcijā. Ja vēlies, lai "Satori" vasaras avīze atrodama arī tavā mīļākajā kultūras vietā, kafejnīcā vai bārā, raksti uz [email protected].

"Satori" vasaras avīzi izdod biedrība "Ascendum", drukā – "Dardedze Hologrāfija". Šis projekts ir tapis ar ASV vēstniecības atbalstu. Tajā paustie viedokļi un secinājumi vai ieteikumi var neatspoguļot Valsts departamenta oficiālo nostāju.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!