Aktualitātes
16.07.2021

Apvienība "Nepāriet" ezera vidū izpildīs Imanta Kalniņa dziesmas

Komentē
0

20. augustā plkst. 20.30 Vaidavas ezerā izskanēs koncerts "Vaidavas ezers rietā", kurā piedalīsies mūziķu apvienība "Nepāriet" ar Imanta Kalniņa mūzikas programmu "Par lietām, kuras tā ar nekad nepāriet". Koncerts notiks uz ūdens, mūziķiem un klausītājiem atrodoties laivās.

"Tas būs īpašs vakars uz ezera – kopīgi sagaidīsim saulrietu plkst. 20:48 – maģiski, tuvāk, kopā un dabā. Kā arī šo uzskatām par īpašu svētku dienu, jo atzīmēsim arī izcilā komponista Imanta Kalniņa 80 gadu jubileju," raksta mūziķi.

Apvienību "Nepāriet" veido Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš un Rinalds Maksimovs.

Muzikālā apvienība "Nepāriet" izveidota 2017. gadā, mūziķim Jānim Šipkēvicam sapulcējot domubiedrus, lai kopīgi izpildītu Imanta Kalniņa mūziku un 2019. gadā izdotu albumu "Pāri" un sniegtu koncerttūri dažādās Latvijas pilsētās.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs. Ieejas biļetes cena (nepieciešama katram apmeklētājam): 20,00 EUR. Laivu nomas maksa atsevišķi – 20,00 EUR (laivā vieta 2 personām).

Laiva vai jebkāds cits nemotorizēts ūdens transportlīdzeklis ir jāsarūpē pašiem savs vai jāiegādājas laivu noma kā papildbiļete. Rezervētās laivas klausītājus gaidīs ezera krastā pasākuma organizatoru norādītajās laivu piestātnēs Vaidavas ezera pludmalē. Katram pasākuma apmeklētājam ir nepieciešama ieejas biļete, laivas biļete ir tikai laiva, bez ieejas. Apmeklētājiem ir iespēja ierasties arī ar savu ūdens transportlīdzekli, tad attiecīgi atsevišķa biļete laivai nav jāiegādājas. Obligāti jābūt drošības vestei. Organizatoru sarūpētajām laivām tās ir iekļautas cenā.

Laivu skaits ir ierobežots. Pasākuma norises vietā jāierodas vismaz 2h iepriekš – no plkst. 18.30. Koncerts paredzēts apmeklētājiem tikai uz ūdens transportlīdzekļiem.

Ierodoties uz pasākumu, jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!