Aktualitātes
24.12.2019

Apdraudēta galerijas "427" pastāvēšana

Komentē
0

Galerija "427" pirmssvētku laikā izplatījusi lūgumu atbalstīt tās darbību pūļa finansēšanas kampaņā.

Kā norāda galerijas īpašnieki, "427" pastāvēšana ir apdraudēta, jo par četrām minūtēm nokavēta projekta iesniegšana Valsts kultūrkapitāla fondā. Tagad trūkst finansējuma galerijas fiziskās mājvietas uzturēšanai Stabu ielā 70, un to var nākties slēgt.

"Kopš dibināšanas 2014. gadā galerija "427" ir kļuvusi par būtisku pieturpunktu mākslas mīļotājiem Rīgā," teikts aicinājumā palīdzēt. "Mūsu programmai attālināti seko līdzi cilvēki no visas pasaules. Esam izstādījuši, mūsuprāt, interesantākos pašmāju māksliniekus, aicinājuši aizraujošus viesus, rīkojuši pasākumus, koncertus, ballītes, lekcijas. Šīgada pasākumi bijuši rekordapmeklēti – piedzīvojumu nav trūcis!

Tāpēc aicinām jūs atbalstīt galerijas "427" pastāvēšanu arī 2020. gadā. Kopš "427" pirmsākumiem Rīgas mākslas aina ir kļuvusi aizvien krāšņāka, aizraujošāka, un gribētos domāt, ka te savs nopelns arī mūsu galerijai. Atbalstiet "427", kas bez jums pazudīs! Katrs ziedojums mums ir īpašs, tieši tāpat kā katrs darbs, ko mums tuvie mākslinieki, draugi un domubiedri piedāvājuši atbalstam!"

Lai galerija varētu turpināt darbību, nepieciešami 10 000 eiro. Ziedot "427" pastāvēšanai iespējams pūļa finansēšanas platformā "IndieGogo". Atbalstot galeriju, savā īpašumā var iegūt dažādu Latvijas un ārvalstu mākslinieku darbus.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!