Foto: Ascendum
 
Aktualitātes
30.06.2021

Apbalvoti video izaicinājuma "Drusku izglābt pasauli" uzvarētāji

Komentē
0

Velosipēdus saņēmuši trīs jaunieši – izaicinājuma "Drusku izglābt pasauli" uzvarētāji –, viņi sociālajos medijos publicēja pašu veidotus video, kuros stāsta par savām ikdienas izvēlēm, kas palīdz sargāt vidi.

Video izaicinājums divus mēnešus norisinājās paralēli biedrības "Ascendum" veidotajam septiņu sēriju video un raidierakstu ciklam "Drusku izglābt pasauli", kurā mūsdienīgā un interaktīvā veidā tika aktualizēti jautājumi par vidi un aprites ekonomiku, izceļot cilvēkus, kuri savas profesionālās vai pilsoniskās aktivitātes rezultātā uzlabo vides stāvokli. Raidījumu, kurš arī turpmāk būs pieejams projekta "Youtube" kanālā, vadīja jūtūberis Edgars Fresh.

Izaicinājuma uzvarētājus noteica žūrija, kuras sastāvā bija raidījuma režisore Alise Zariņa, raidījuma vadītājs Edgars Fresh un biedrības "Ascendum" pārstāvji. Izvēlēto video autori – Elza Zacmane, Kristīne Kalnmača un Aleksandrs Ivanovs – savos darbos ir izcēluši interesantus un lietderīgus padomus, kas ikvienam var palīdzēt pārdomāti un mērķtiecīgi uzlabot savu saskari ar dabu. Uzvarētāji balvā saņēma zīmola "Bottecchia" pilsētas divriteņus no kampaņas atbalstītāja “Sportland”.

Kampaņa “Viena diena nākotnei”, kuras ietvaros organizēts gan eseju konkurss, gan multimediālā akcija "Drusku izglābt pasauli" tiek veidota ar Latvijas Vides Aizsardzības fonda un apdrošināšanas sabiedrības ERGO finansiālu atbalstu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!