Andrejs Zvjagincevs. Foto: Wikimedia Commons.
 
Aktualitātes
15.07.2021

Andreja Zvjaginceva jaunā filma būs angļu valodā

Komentē
0

Daudzkārt godalgotais krievu kinorežisors Andrejs Zvjagincevs sācis darbu pie jaunas filmas "What Happens", kura tiks uzņemta ASV un būs režisora pirmā filma angļu valodā.

Pie scenārija strādā arī Oļegs Ņegins, kurš kopā ar Zvjagincevu sarakstīja viņa iepriekšējās filmas "Jeļena" (2011), "Trimda" (2007), kā arī "Oskara" balvai nominētās "Leviatāns" (2014) un "Nemīlestība" (2017), kurā vienu no lomām atveidoja latviešu aktieris Andris Keišs.

Filmas producents Aleksandrs Rodņanskis "Instagram" ierakstā atklāj, ka Holivudas studijas jau daudzkārt piedāvājušas Zvjagincevam uzņemt filmu angļu valodā, bet režisors ir atteicies iedvesmas trūkuma dēļ.

Kā raksta Rodņanskis, sākotnēji filmas "Jeļena" scenārijs rakstīts angļu valodā, taču darba gaitā pārtapis stāstā par Maskavu. "Domāju, ka pašreizējā ideja tiks īstenota angļu valodā. Stāsts ir tā vērts," norāda Rodņanskis.

Jaunā filma būs ģimenes drāma un turpinās režisora iepriekšējo darbu tēmas – šķiršanos, mīlestību, līdzjūtību, tās trūkumu, vientulību un likteni.

Filmas iznākšanas laiks vēl netiek atklāts.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!