Aktualitātes
30.04.2020

Alvis Hermanis veidos brīvdabas iestudējumu "Ķīniešu stāsti"

Komentē
0

Jaunais Rīgas teātris (JRT) un tā mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis veidos jaunu iestudējumu – brīvdabas izrādi "Ķīniešu stāsti", ko demonstrēs sava teātra pagalmā Miera ielā.

Kā savā oficiālajā "Instagram" profilā raksta JRT pārstāvji, iestudējums top, jo, visticamāk, pirms brīža, kad skatītāji drīkstēs atgriezties teātros, būs pārejas periods (šovasar vai pēc gada), kura laikā publika varēs pulcēties brīvdabas izrādēs.

"Ielūkosimies jaunas civilizācijas kalvē, kas jau no 2014. gada darbojas Ķīnā. Ambīcija ir izveidot jaunu cilvēku, kura rīcība balstīsies uz augstiem morāliem un ētiskiem principiem. Šo cilvēku mēs noteikti satiksim pēc pandēmijas beigām. Vai esam gatavi? Ieskats cilvēka grūtajā ceļā uz sevi. Ķīnas izgudrojums – ideāla sabiedrība, kuru regulē sociālo punktu sistēma," rakstīts teātra "Instagram" kontā.

Iestudējumā dramaturģiju veidojusi Margarita Zieda. Izrādes režisors – Alvis Hermanis. Piedalās – JRT aktieri.

Tāpat šobrīd Alvja Hermaņa un rakstnieka Jāņa Joņeva sadarbībā top TV seriāls "Aģentūra", kura filmēšana plānota vasarā.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!