jurniece
pirms 4 gadiem
Ne vienmēr Hermaņa viedoklim piekrītu. Šoreiz sliecos piekrist.

Agris Krumbergs
pirms 4 gadiem
klau! viss ir ļoti elementāri- nopelni savai dzīvei ar teātri un viss būs kārtībā! nekā personīga, tikai neprasi naudu no tiem, kuri nebauda tavu mākslu! tās ir - neprasi nodokļu maksātāju naudu! pārdod savu mākslu reālā tirgū un nebūs tev rimčiks!

Patricija
pirms 4 gadiem
Nodokļu maksātāju nauda tiek tērēta ļoti dažādām vajadzībām. Starp tām ir arī tādas, kuras svarīgas tev, bet man pilnīgi pie kājas. Tāpēc, lūdzu, maksā savus nodokļus tam, kas interesē tevi, un neņerksti par maniem nodokļiem, kurus ar lielāko prieku un atbildību maksāju teātru uzturēšanai.

Sunflower W
pirms 4 gadiem
Pašsaprotami, ka tas uzreiz nozīmētu biļešu cenu kāpumu vismaz dubultīgi. Kurš no teātriem vismaz šobrīd būtu tā vērts, lai par biļetēm maksātu divreiz vairāk? Domāju, ka tikai JRT.

jurniece
pirms 4 gadiem
Domāju viss nav tik viennozīmīgi. Tad sākumā jāatsakās no pastāvošās valsts teātru sistēmas. Un tas jau būtu pavisam cits stāsts.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!