Aktualitātes
05.12.2019

Alūksnē vienīgo koncertu Latvijā sniegs somu akordeonists Kimmo Pohjonens

Komentē
0

Piektdien, 13. decembrī, pulksten 19.00 Alūksnes Kultūras centrā uzstāsies pasaulē pazīstamais, ekspresīvais somu akordeonists Kimmo Pohjonens, kuram šis būs vienīgais koncerts Latvijā.

Kimmo Pohjonens (Kimmo Pohjonen) ir viens no ievērojamākajiem un pieprasītākajiem mūsdienu somu mūziķiem. Meistarīgi apvienojot akordeonu, stīgu instrumentus, vokālu un vizuālos efektus, Pohjonens veido folkmūzikas, roka, deju, teātra, eksperimentālās un klasiskās mūzikas savienojumu.

Savas karjeras laikā Kimmo Pohjonens piedalījies desmitiem dažādos projektos un sadarbībās, saņemot prestižas industrijas balvas un nominācijas, to skaitā divas somu džeza izdevuma "Jazz Rytmit" "Gada Akordeonista" balvas, kā arī BBC Radio 3 "Pasaules Mūzikas Balvas" un "Planētas Balvas" nominācijas attiecīgajās kategorijās.

 

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Alūksnes Kultūras centra kasē, kā arī visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!