Aktualitātes
09.06.2021

Aktieris Ģirts Krūmiņš pamet Jaunā Rīgas teātra štata vietu

Komentē
1

Jaunā Rīgas teātra štata vietu pametis aktieris Ģirts Krūmiņš, vēsta paziņojums JRT feisbuka lapā.

Ģirts Krūmiņš bijis JRT štata aktieris kopš 1996. gada un šajā laikā piedalījies vairāk nekā 70 izrādēs, tostarp tādos nozīmīgos iestudējumos kā Gogoļa "Revidents" (2002), "Stāsts par Kasparu Hauzeru", (2002), "Garā dzīve", "Latviešu stāsti" (2004), "Latviešu mīlestība" (2006), "Klusuma skaņas" (2007), "Zilākalna Marta" (2009), "Oblomovs" (2011), "Vigīlija. Sapnis par nomodu" (2012), "Dukši" (2013) un citos. Par savu darbu aktieris novērtēts ar Harija Liepiņa balvu un "Spēlmaņu nakts" balvu kā gada aktieris.

Kā vēsta paziņojums, aktieris gatavojas pieņemt jaunus radošos izaicinājumus. "Pēdējos gados Ģirts Krūmiņš ar savu darbu un talantu ieguvis milzīgu atzinību un novērtējumu gan no skatītājiem, gan teātra profesionāļiem un kolēģiem. [..] Cienām Ģirta vēlmi paplašināt savas profesionālās darba robežas un iegūt vairāk laika daudzveidīgām radošām izpausmēm, kas mudinājusi viņu pieņemt lēmumu aiziet no JRT aktieru štata," raksta teātris.

Kā norādīts paziņojumā, Ģirts Krūmiņš arī turpmāk piedalīsies jau esošajās JRT repertuāra izrādēs, piemēram, "Meklējot spēlmani", "Latviešu mīlestība", "Divpadsmit krēsli", "Dukši", "Bītlu jaunais albums" u. c., kā arī nākotnes projektos un izrādēs.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!