Agnese Irbe.
 
Aktualitātes
01.03.2021

Agneses Irbes vadībā darbu sāk konservatīvās domas portāls "Telos.lv"

Komentē
1

Tiešsaistē darbu uzsācis jauns interneta žurnāls "Telos.lv", kas, kā raksta tā veidotāji, turpmāk apvienos Latvijas konservatīvos domātājus.

Jaunais portāls raksturots kā "intelektuālas ievirzes polemiski izglītojošs tīmekļa žurnāls", un tā galvenā redaktore ir konservatīvā domātāja un publiciste Agnese Irbe. Kā raksta izdevēji, žurnāla nosaukums TELOS sengrieķu valodā nozīmē 'mērķi', 'piepildījumu' vai 'pilnīgojumu'. "Piedāvājot platformu domātājiem un vērotājiem, kuriem rūp patiess lietu apraksts un patiesi spriedumi, TELOS nolūks ir Latvijā daudzviet piesauktajam konservatīvismam piešķirt ΤΕΛΟΣ – skaidru mērķi un ceļu uz pilnīgojumu," teikts izdevuma vadlīnijās.

Šobrīd portālā lasāmas Venta Zvaigznes pārdomas par Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa publicēto manifestu un atbildēm tam, Krišjāņa Lāča liberālisma kritika, Pētera Bankovska stāsts, kā arī podkāsta formā klausāma Krišjāņa Lāča, Agneses Irbes un Raivja Bičevska saruna par vārda brīvību.

"Portāla veidotāji tic noturīgai, pamatlīnijās nemainīgai, objektīvai lietu dabai un morālai kārtībai, kas ir pieejama ar saprātu apveltītām, izzināt gribošām būtnēm. Portāls apvieno Latvijas platoniķus, aristoteliešus, tomistus, kantiešus, visu skolu morālos reālistus un ortodoktiskos un ortopraktiskos kristiešus," teikts jaunā portāla pieteikumā.

Šobrīd portālam ir piecas sadaļas: "Vadlīnijas", "Izklāsti", "Slavinājumi", "Stāsti" un "Sarunas". Kā norāda portāla veidotāji, tajās tiks publicēti teksti "par visu, kas veido civilizāciju – par cilvēkiem, tekstiem, notikumiem, valstslietām, mākslas darbiem un atsevišķu, privātu pieredzi."

Interneta žurnālu iespējams lasīt šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!