IS
pirms 6 gadiem
Arī pēc pusgada lūgšana par atpestīšanu no HD ir aktuāla, lai gan daudz kas jau uz labo pusi: izstāde par galvām bija ārkārtīgi vāja un škidra, galvenais - labi redzama.

DS1483
pirms 6 gadiem
Mīļo Dieviņ,

Lūdzu atpestī mūsu pasaulīti no Helēnas Demakovas.

(atkārtot 356 reizes dienā)

Zummm
pirms 6 gadiem
Pilnīgs boorings tas teksts. Ko tad HD pateica? To, ka neviens neuzrakstīja recenziju par viņas izstādi un ka viņai patīk Borgs? Komoon. Būtu tad labāk uz 140 zīmēm noreducējusies, varbūt kas saprātīgs iznaktu

medai
pirms 6 gadiem
Tik mīļi par to mammu. Jauka kundze ar savu galvu uz pleciem.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Interesanti vai I. Blumberga darbi ir šajā kolekcijā?

Spīdola
pirms 6 gadiem
Izstādi apmeklēju. Pie tam - apzināti to darīju kopā ar zinošāku un pieredzējušāku cilvēku par mani. Mums abiem patika darbi, patika komentāri, patika kasierīte utt. Bet kas tur varētu būt provocējošs - nekādi nesaprotu vēl tagad.
Vai domāts divu krievu puišu skūspts bērzu birztalā? Tad jāsaka, ka Rīgas publika noteikti ir nobriedusi daudz daudz nopietnākām provokācijām - gādājiet tik šurp.
Priekš manis ģeniāla un mīļa bija K.Salmaņa video instalācija ar šķūni. Tikko man būs līdzekļi -es sev pasūtīšu tādu gleznu - manas bērnības Gaiziņa piekājē tālās pļavas ar vecu siena šķūni zem mirdzošām zvaigžņu debesīm.
Tad nezinu,kādi rēķini jākārto ar Rībenu. Laikam jau cīņa par topošā muzeja direktora posteni.
Es patiešām nezinu kas ir Roberts Smitsons,gan jau,ka liels un izcils - bet nevaru piekrist viņa domai. Māksla nomirst tad,kad tai nav "lietotāju". Muzeji ir īstā vieta,kur māksla dzīvo un jo vairāk tās apbrīnotāju, jo intensīvāka tās dzīve.
Tāpat kā visu cieņu Borga kungam.Bet - ja nebūs skaistuma par ko domāt, domāšana novedīs mūs ellē, par ko ir zināmas bažas ,ka tas jau notiek.
Bet nu labi - tās ir tikai manas domiņas.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!