jurniece
pirms 2 gadiem
Manuprāt, bērnkopība nav vienīgā jomā, kur cilvēki visai agresīvi aizstāv savu taisnību. Šodien radio Naba raidījumā par ēšanas trucējumiem uz jautājumu - kad būtu jāsāk par to uztraukties, patika speciālistes atbilde. Tā bija apmēram tāda-brīdī, kad cilvēks pārāk sāk pievērst tam uzmanību un tas viņam sāk radīt trauksmi. Domāju tas pats arī citās jomās, tajā skaitā bērnkopībā. Saprotams, ka ir kaut kādi reāli apstiprināti fakti šajā lietā- kas var kaitēt, kas uzlabot bērna veselību. Bet principā katrs bērns tāpat kā jebkurš cilvēks ir individuāls un principā vienota pieeja nevar būt. Tāpat kā ir dīvaini, pat bīstami uzskatīt, ka kāda no ēšanas stratēģijām var būt piemērota visiem cilvēkiem, tāpat arī vienota pieeja bērnkopībā, manuprāt, principā nav iespējama.
Bet visdīvainākais šķiet, ka Jūs uzskaitījāt dažādu autoru teorijas šajā jautājumā, bet nepieminējāt sava pediatra viedokli. Joprojām reāliem mediķiem, kas strādā ar konkrēto cilvēku uzticamies mazāk kā dažādiem teoretizētājiem, kuri jūs/jūsu bērnu pat nekad nav redzējuši?
Un vēl. Ja mēs piekrītam, ka dažādiem cilvēkiem var piestāvēt dažādas krāsas vai apģērbu modeļi, vai interesēt dažādas filmas vai grāmatas, tad kāpēc tik grūti pieņemt, ka principā viedokļi dažādās jomās var būt atšķirīgi un tas nebūt nenozīmē, ka tie ir nepareizi?

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Labs piemērs ir jūsu rupora seja Inga G, kurai regulāri patīk pamainīt vīriešus, jo viens apnīk. Tas ir tas ko redz viņas bērns, kurš arī darīs to pašu! Bērnam vajag abus vecākus (var būt arī viena dzimuma, neesmu pret, jo visam pāri ir mīlestība) Ja sieviete ir mūžīgi neapmierināta ar dzīvi, agresīva, tad var skraidit pie speciālistiem, tas neko nepalīdzēs! Puikām ļoti vajag tēvu, jo tas sazemē!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!